Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > Toonaangevend op het gebied van duurzaamheid

Toonaangevend op het gebied van duurzaamheid

Datum: 30-4-2020

Duurzaamheid is een onmisbaar onderdeel van de bedrijfsvoering van Koning & Hartman. Wij streven al decennialang naar een goede balans tussen verantwoorde technische oplossingen & diensten, interne processen en duurzaamheid. Hiervoor hebben we flinke stappen ondernomen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Wegens onze succesvolle prestaties op het gebied van duurzaamheid zijn we opnieuw geslaagd voor de herpublicatie van ons MVO-Rapport. De toetsing is gedaan door de Stichting MVO-Register, een onafhankelijk verificatiebureau dat duurzaamheidsinformatie van bedrijven toetst op betrouwbaarheid. Met behulp van het MVO-Register hebben we geïnventariseerd welke duurzaamheidsthema's van belang zijn voor de organisatie en wat de performance hiervan is. Daarbij is gekeken naar kernzaken zoals milieu, arbeidsomstandigheden en eerlijk zakendoen. Het MVO-rapport bevestigt dat er sprake is van transparantie op deze gebieden.

De Stichting MVO-Register koppelt ondernemingen die duurzaam willen inkopen aan potentiële leveranciers door duurzaamheidsprestaties inzichtelijk te maken. De aanpak van het MVO-Register sluit nauw aan bij internationale en nationale normen op het gebied van duurzaamheid, zoals de NEN-ISO 26000 en ISO 14001, AA1000 en GRI.

Benieuwd hoe wij maatschappelijk verantwoord ondernemen? Lees er hier meer over of neem contact op met ons!

Neem direct contact met ons op

Bel ons !
BEL: 015 - 260 99 06