Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > Peltor full-duplex dect: De oplossing voor veilige en handsfree communicatie

Peltor full-duplex dect: De oplossing voor veilige en handsfree communicatie

Datum: 24-9-2014

De Peltor Dect-Com II is een draadloos intercomsysteem dat werkt in de Dect frequentie van 1.8 Ghz. Het is mogelijk om met 9 gebruikers full-duplex te communiceren en 40 gebruikers kunnen meeluisteren en inbreken in het gesprek. Het systeem bestaat uit portable units en base portable units (DC2811) waarbij de portable units werken via de base unit (DC2812 en DC2815). Het is mogelijk om op de DC2815 base/portable unit externe headsets of verschillende microfoons aan te sluiten.


Met dit systeem bieden wij u een betrouwbare full-duplex communicatie en is het niet meer nodig de zogenaamde zendtoets of PTT in te drukken. Ook is spreken en luisteren tegelijkertijd mogelijk zodat er geen communicatie meer verloren gaat. Dit verhoogt de veiligheid van de medewerkers aanzienlijk.

Verder kan de communicatie gestart worden op basis van de zogenaamde VOX-activatie zodat u gemakkelijk handsfree kunt communiceren. Het bereik van dit Dect-Com systeem is buiten 250 meter en binnen in een gebouw, boot of andere omgeving 50m, de portable en base werken in een temperatuursbereik van -26°C tot + 55°C.

Heeft u vragen over dit product neem dan contact op met onze productexperts.Meer informatie over Mobile Computing?

Bel ons !
BEL: 015 - 260 9803
Bekijk in de webshop