Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > NEC en Koning & Hartman intensiveren samenwerking op Nederlandse markt

NEC en Koning & Hartman intensiveren samenwerking op Nederlandse markt

Datum: 25-2-2019

NEC Enterprise Solutions en Koning & Hartman intensiveren hun samenwerking op de Nederlandse markt om in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen en kansen die de markt biedt voor zakelijke ICT oplossingen en dienstverlening.  

Koning & Hartman is al jaren servicepartner van toonaangevende leveranciers van communicatieoplossingen waaronder NEC in Nederland. Koning & Hartman verleent hierbij service aan zakelijke klanten van NEC en NEC business partners zoals KPN. De jarenlange uitstekende samenwerking en goede vertrouwensband tussen de beide organisaties heeft nu geleid tot versteviging van de commerciële samenwerking die de levering van nieuwe UC&C en IT oplossingen en service van bestaande bedrijfstelecommunicatiesystemen bestendigt en uitbreidt. Met dit vernieuwde partnership kunnen bestaande en nieuwe klanten vertrouwen op een hoogwaardige en toekomstvaste ondersteuning van hun on-premise, cloud of hybride bedrijfscommunicatieoplossingen.

“Met een steeds belangrijkere rol voor data en IT in de totale netwerk- en communicatieoplossingen, is NEC met haar krachtige en brede portfolio bij uitstek geschikt om organisaties te ondersteunen bij de digitale transformatie die de hedendaagse markt kenmerkt”, stelt Oswald Coene, CEO van Koning & Hartman. “De High Availability systemen en software van NEC sluiten goed aan op onze Mission Critical Communications en Wireless Connectivity diensten die we aan onze klanten leveren."

“Het brede en krachtige portfolio van NEC stelt ons in staat een totaal aanbieder te zijn op ICT-gebied en onze klanten nog beter te begeleiden bij het realiseren van een Smart Enterprise. Door naast de alom bekende NEC communicatiesystemen ook gebruik te maken van NEC’s hoogwaardige servers, software, data opslagsystemen en datacenter-oplossingen, kunnen organisaties de efficiency, klantgerichtheid en concurrentiekracht van hun bedrijfsvoering aanzienlijk verhogen”, voegt hij toe.

Lees hier het volledige persbericht.

Meer informatie over Wireless Connectivity?

Bel ons !
BEL: 015 260 99 06

NEC EN KONING & HARTMAN INTENSIVEREN SAMENWERKING OP NEDERLANDSE MARKT

Amsterdam, 25 februari 2019 – NEC Enterprise Solutions en Koning & Hartman intensiveren hun samenwerking op de Nederlandse markt om in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen en kansen die de markt ... Meer info