Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > Doorwerken bij extreme weersomstandigheden

Doorwerken bij extreme weersomstandigheden

Datum: 30-1-2019

Wilt u in de extreme kou, regen, wind of storm door kunnen werken? Maak dan kennis met de CF-33 en CF-54 Panasonic Toughbooks. 

In weer en wind buiten of op het water?
De
CF-33 biedt dan uitkomst. Bekijk onderstaande video om te zien hoe deze in extreme omstandigheden gebruikt kan worden. De CF-33 bouwt voort op de populaire CF-19 en CF-20 en biedt een groot aantal zakelijke interfaces met aanvullende opties afhankelijk van de behoefte van de gebruiker. Het is ook de eerste rugged Toughpad die geleverd wordt met Windows 10 Pro en met de 6e generatie Intel® CoreTM vProTM-processortechnologie.

De toughbook is uitermate geschikt voor mobiele medewerkers, onderhouds- en servicemonteurs, defensie, politie en andere hulpdiensten.

Meer weten over de CF-33? 

Alleen als het ijs en ijs koud is?
Dan adviseren wij de CF-54. Deze toughbook beschikt over een 14 inch wide screen scherm dat in alle omstandigheden afleesbaar is en een goede verbinding garandeert met Wifi, Bluetooth en/of 4G. De CF-54 is maar 29,8 mm dik en voldoet aan de militaire MIL-STD standaard waardoor deze een val van 76cm hoogte weerstaat en bestand is tegen schokken, vochtigheid en extreme temperaturen.  Ook maakt de toughbook gebruik van Intel’s i5-7300U, heeft een scherm resolutie van 1366 x 768, een keypad dat zichtbaar is in het donker en bevat opties als WLAN, 4G en GPS (optie), 3 keer USB 3.0, HDMI, DVD en een SD kaart slot. Tevens zijn er ook voertuig laders zodat u onderweg altijd gemakkelijk de pc kunt laden. De CF-54 leveren wij met Windows 10 en u krijgt van ons 3 jaar garantie.

De CF-54 is geschikt voor Scada oplossingen, Mobiele veldwerkers, Service engineers, Installateurs, Automotive en Bouwconstructeurs. Alle specificaties van de CF-54 bekijkt u in onze webshop.Neem contact op met onze experts voor een uitgebreide uitleg van deze oplossingen.

Meer weten over ons Safety Panasonic portfolio?

Bel ons !
BEL: 015 - 260 9512
Bekijk in de webshop