Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > Video: nieuwste Panasonic 12-inch 2-in-1 rugged laptop

Video: nieuwste Panasonic 12-inch 2-in-1 rugged laptop

Datum: 26-4-2019Panasonic bouwt voort op de populaire Panasonic Toughbook CF-19 en CF20 met de CF-33. De robuuste 12-inch is de eerste rugged toughbook die wordt geleverd met Windows 10 Pro en met de 6e generatie Intel® CoreTM vProTM-processortechnologie. Tevens combineert de toughbook het beste van twee werelden: een volledige robuuste notebook met een afneembare tablet die op verschillende manieren kan worden gebruikt.  De Panasonic CF-33 is bedoeld voor mobiele medewerkers, onderhouds- en servicemonteurs, defensie, politie en andere hulpdiensten.

Bekijk in webshop

Veelzijdig
De Panasonic Toughpad CF-33 is breed inzetbaar. Het apparaat kan gebruikt worden als gewone notebook, in de presentatiestand en kan ook worden losgekoppeld van het toetsenbord en afzonderlijk worden gebruikt. De handgreep maakt het toestel gemakkelijk om mee te nemen. Ten slotte is de CF-33 ook ideaal voor gebruik onderweg door het intuïtieve dockingsysteem voor voertuigen.

Helder scherm
De CF-33 is ontworpen voor gebruik binnen en buiten (IP65 gekwalificeerd) en heeft een 12-inch multitouch Quad HD scherm (2160 x 1440 pixels) met een hoge schermhelderheid (tot 1200 cd/m²). Dankzij de specificaties van dit scherm kunt u hem onder alle weersomstandigheden buiten goed aflezen, dus ook met volle zonlicht.

Performance
De toughpad is voorzien van de allernieuwste technologie en beschikt over een Intel® Core i5-7300U vPro processor met een fanless ontwerp,  4 GB RAM en een 256 GB SSD. De pc werkt ruim 10 uur op volle hot-swappable accu’s en 20 uur op extra toegevoegde baterijen.

Connectiviteit
Om de connectiviteit van mobiele werknemers te garanderen, is de Panasonic Toughpad CF-33 uitgerust met een 2 MP webcam met stereomicrofoon en een 8 MP camera aan de achterkant. 4G LTE is optioneel mogelijk voor optimale connectiviteit, evenals de nieuwste U-Blox 8 GPS voor nauwkeurige navigatie.

Naast de CF-33 toughpad levert Koning & Hartman ook accessoires zoals een desktop docking, speciale laders, handstraps etc.

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze experts. 

Meer informatie over Toughbooks & Toughpads? Neem contact met ons op!

Bel ons !
BEL: 015 - 260 9803
Bekijk in de webshop