Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > De Panasonic FZ-T1: robuuste handheld en smartphone in één

De Panasonic FZ-T1: robuuste handheld en smartphone in één

Datum: 26-3-2019

Samen met Panasonic, introduceert Koning & Hartman met de Toughbook FZ-T1 het beste van handheld- en smartphoneapparaten in één enkel robuust 5-inch apparaat. De FZ-T1 biedt ruime mogelijkheden voor telefonie en data en beschikt over een geïntegreerde barcodescanner, een breed scala aan features en accessoires. Hierdoor de handheld het ideale hulpmiddel voor mobiele werknemers in sectoren als retail, productie, warehousing, transport, logistiek en openbare veiligheid. 

Bekijk in webshop  

De FZ-T1 is getest volgens MIL-STD-810G, heeft een IP68-classificatie en een valbestendigheid tot 1,5 meter waardoor een lange productieve accuduur met lage TCO kosten gegarandeerd is. De handelheld draait op Android 8.1 en heeft 2G RAM geheugen met 16GB aan Flash geheugen.

De handheld is leverbaar met een modem erin, dus met spraak en data mogelijkheid of als Wifi model. Standaard heeft de FZ-T1 een barcode reader, GPS en NFC functies. Ook zijn verschillende draagmiddelen, laders om meerdere handhelds te laden en desktop dockings leverbaar.

Heeft u vragen over dit artikel? Neem dan contact op met onze experts.

Meer informatie over Toughbooks & Toughpads? Neem contact met ons op!

Bel ons !
BEL: 015 - 260 9803
Bekijk in de webshop