Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > Altijd doorwerken in explosiegevoelige omgevingen met de FZ-G1

Altijd doorwerken in explosiegevoelige omgevingen met de FZ-G1

Datum: 13-7-2017

Altijd doorwerken in explosiegevoelige omgevingen met de FZ-G1Voor gebruik in havens, petrochemische industrieën en in explosie gevoelige omgevingen lanceert Panasonic de FZ-G1, een ATEX gekwalificeerde Windows tablet. De FZ-G1 voldoet aan de IP-67 normering, heeft een outdoor full-HD zonlicht afleesbaar display (800cd/m2) en is bestand tegen vallen en stoten. 

De belangrijkste eigenschappen
De ATEX tablet is leverbaar met Windows 7 en Windows 8. De Windows 7 versie beschikt over WLAN, een camera aan de voor- en achterzijde en een 2D Barcode Reader. De Windows 8 versie heeft naast WLAN ook een 4G modem en GPS en een camera aan de voor- en achterzijde. 

De behuizing van de tablet is gemaakt van een sterk en licht magnesium legering. De tablet weegt minder dan 1,1kg en maakt gebruik van een Intel low power i5-3437U processor met HD 4000 grafische chip. Standaard wordt de tablet geleverd met 4GB intern geheugen en een 128GB SSD (Solid State Disk). 


Aangezien deze tablet ook met leren behuizing te verkrijgen is voldoet hij volledige aan de ATEX normering. Bekijk deze hieronder.

Voor ergonomisch gebruik is een handstrap beschikbaar en tal van accessoires zoals tassen en bureau cradles. 

Bekijk alle technische specificaties van de FZ-G1 tablet in onze webshop

Bekijk in webshop 

Heeft u vragen of wilt u een demo van de FZ-G1? Neem dan contact op met onze experts. Meer informatie over mobile computing vindt u hier.  

Meer informatie over Toughbooks & Toughpads? Neem contact met ons op!

Bel ons !
BEL: 015 - 260 9803
Bekijk in de webshop

Case study: altijd mobiel bereikbaar dankzij Koning & Hartman Managed Services

Ontzorgen. Dat is het doel van Koning & Hartman Managed Services. Zo ook voor één van Nederlands grootste telecomproviders, waar we al sinds 2004 het onderhoud aan alle 'sites' (zendmasten) voor mobiele communicatie verzorgen. Daarmee ontzorgen we niet alleen de klant, maar kunt u ook onbezorgd bellen. Meer info