Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > Nieuw: all-in-one fanless vehicle pc

Nieuw: all-in-one fanless vehicle pc

Datum: 21-2-2019

Nexcom biedt met de VMC3020 een fanless all-in-one vehicle pc waarbij een pc en 10.4 inch scherm geïntegreerd zijn in één systeem. De pc kan hierdoor eenvoudig via VESA montage gemonteerd worden in voertuigen zoals heftrucks.

Bekijk in webshop

De VMC3020 heeft een Intel Atom x5-E3930 low power CPU en ondersteunt tot maximaal 8GB intern geheugen. De vehicle pc werkt op een breed spanningsbereik van 9-60V en kan rechtreeks aangesloten worden op een accu. De pc heeft verschillende software settings om te zorgen dat het energieverbruik zo laag mogelijk is. De pc werkt tevens met software als WIN10 of Linux in een temperatuur omgeving van -30 tot + 60 graden Celcius. De pc is stof- en waterdicht volgens de IP65 normering met een in zonlicht afleesbaar scherm van 1200 nits.

Om een volledige fanless low power oplossing te maken kunnen wij uw software plaatsen op een 2.5 inch Solid State Disk (SSD) of een Compact Flash (CF) kaart. Tevens kunnen onze experts uw pc verder uitbreiden voor communicatie via 4G, GPS, Wifi of Bluetooth.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze experts.Meer informatie over de oplossingen van Nexcom?

Bel ons !
BEL: 015 - 260 9803
Bekijk in de webshop