Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > Mitsubishi Electric smartRTU: Betrouwbare controle en toezicht op uw externe infrastructuur

Mitsubishi Electric smartRTU: Betrouwbare controle en toezicht op uw externe infrastructuur

Datum: 24-4-2014

Volledig geautomatiseerde productieprocessen op afstand beheren? En zo uw externe infrastructuur volledig integreren en uw totale kosten terug dringen? Dit is mogelijk met de Mitsubishi Electric smartRTU. Hiermee bent u in staat om van uw reguliere Mitsubishi PLC's een krachtige Remote Terminal Unit (RTU) te maken.

Hoe werkt dit precies?
Deze intelligente remote terminal units maken het mogelijk om over grote afstanden gegevens aan te leveren aan uw centrale productiesysteem (SCADA/DCS) van diverse verschillende productiefaciliteiten zoals olie- en gas pijplijnen, tunnels, schakelstations (powerdistributie) en water- en afvalwater pompstations. Aan de hand van deze informatie kunnen dan de juiste beslissingen in het beheerproces worden genomen. Dit levert besparingen op in energieverbruik en onderhoud.De functies en mogelijkheden
De smartRTU ondersteunt GPRS, EDGE, ethernet, seriële-, satelliet en radio communicatie netwerken om de data te versturen. Daarnaast biedt de smartRTU een zogenaamde `store and forward` functie. Als de verbinding naar de SCADA host onverhoopt onderbroken wordt zal de data tijdelijk lokaal worden opgeslagen. Zodra de verbinding weer hersteld is zal de data compleet doorgestuurd worden. In aanvulling op krachtige functies zoals diagnostics, alarm en event- storage en time trend data buffering, biedt de smartRTU 100% betrouwbare communicatie met uw externe infrastructuur, ook in extreme omstandigheden.

Beschikbaar voor?
De smartRTU is beschikbaar voor de FX, L en Q series. Hij is schaalbaar en voor iedere toepassing naar wens configureerbaar.
> FX series - 14-384 I/O points
> L  series - 24-4096 I/O points
> Q series - 32-8192 I/O points

Vereiste protocollen
Protocollen die vereist zijn binnen specifieke industrieën, bijvoorbeeld voor water en afvalwater, infrastructuur, olie-en gasindustrie zoals de telemetry communicatie standaardenDNP3, IEC 60870-5 maar ook de verschillende fieldbus technologieën worden ondersteund.

Meer weten over de smartRTU van Mitsubishi Electric? Neem dan snel contact op met één van onze productexperts.Meer informatie over SCADA-oplossingen?

Bel ons !
BEL: 015 - 260 9512
Bekijk in de webshop