Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > Robots: Efficiënt en betrouwbaar automatiseren

Robots: Efficiënt en betrouwbaar automatiseren

Datum: 9-4-2014

Het gebruik van robots is de afgelopen jaren almaar toegenomen en steeds meer mensenwerk wordt door robots uitgevoerd. Robots verrichten vaak eenvoudige taken vaak sneller dan mensen, ze kunnen op moeilijk bereikbare plekken komen en werken bij complexere taken vaak nauwkeuriger. In alle gevallen leidt het tot een beter resultaat. Met de robots van Mitsubishi Electric kiest u voor een toegankelijke en betaalbare uitvoering.

De voordelen van robots op een rijtje

> Robots verbeteren uw concurrentiepositie
Als je in deze huidige markt al bedrijf wilt overleven zal je moeten focussen op de totale kosten van het productieproces, de productkwaliteit, de productiviteit en de marktintroductietijd. Door het gebruik van robots ben je hierin altijd een stapje voor op de concurrent.

> Robots verbeteren de winstgevendheid
Door een verhoging in de productiecapaciteit, kwaliteit en flexibiliteit stijgt de winst die op uw producten te behalen valt. Robots zijn in deze tijd betaalbaar geworden en betalen zichzelf vrij snel terug. Bovendien kunnen ze gemakkelijk worden ingezet voor andere taken bij veranderende productie-eisen waardoor uw productie nooit stil komt te liggen.

> Robots zijn erg flexibel
Robots zijn flexibel en multi-inzetbaar waardoor er vaak een kortere cyclustijd op van toepassing is. Daarnaast kunnen de robots gemakkelijk offline worden geherprogrammeerd waardoor nieuwe producten sneller kunnen worden opgestart. Wederom hoeft het productieproces nooit stil te liggen.

> Robots werken doorlopend
Robots werken de klok rond. De robotcellen worden zeer compact gemaakt, waardoor productieruimte kan worden gewonnen. Ze presteren optimaal in veeleisende omgevingen zoals gevaarlijke ruimten of clean rooms. 

Heeft u interesse in een advies op maat? Neem contact met ons op of vul onze enquête in.


 


Meer informatie over de producten van Mitsubishi Electric?

Bel ons !
BEL: 015 - 260 9883
Bekijk in de webshop

NIEUW BIJ KONING & HARTMAN: MITSUBISHI SELECTIETOOL VOOR FX3-SERIE

Amsterdam, 20 maart – Koning & Hartman biedt vanaf nu de Mitsubishi selectietool aan speciaal voor de FX3-serie. In de selectietool wordt de gebruiker stapsgewijs begeleidt in het maken van de juist ... Meer info