Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > Exclusief: Koning & Hartman introduceert gloednieuwe Mitsubishi L-Serie PLC

Exclusief: Koning & Hartman introduceert gloednieuwe Mitsubishi L-Serie PLC

Datum: 21-11-2011

De lancering van de Mitsubishi L-serie PLC door Koning & Hartman is een feit! Deze buitengewone PLC-besturing is efficiënt, snel en nauwkeurig en heeft nieuwe functies zoals de veelgevraagde ethernet communicatie.

Dit totaal nieuwe PLC-concept is dé optimale PLC-besturing voor bijvoorbeeld:
- Afvalwater installaties
- Verpakkingsmachines
- Toegangssystemen

Wilt u meer weten?

De producten binnen de Mitsubishi L-Serie kunt u vanaf nu ook vinden in onze webshop. Het persbericht over de lancering van de Mitsubishi L Serie leest u hier.

Bent u op zoek naar specifieke informatie? Vraag het onze experts:

 
Eindeloze mogelijkheden
Het ontwerp van de L-serie is ongeëvenaard en is vol gepakt met functies die onmisbaar zijn in de applicaties van vandaag. Zoals een USB programmeerpoort, Ethernet communicatie en een standaard SD-card interface voor datalogging en het opslaan van het PLC-programma. Het concept van de L-serie is modulair maar maakt hierbij geen gebruik van een “backplane”, hierdoor blijft u altijd flexibel bij het samenstellen van de configuratie.

De L-serie CPU beschikt standaard over 16 digitale ingangen en 8 digitale uitgangen. Op deze in- en uitgangen zijn vele varianten “high-speed” functies mogelijk tot snelheden van 200kpps. Geheel nieuw is de standaard datalog functionaliteit. Hiermee wordt het registreren van kritische proceswaarden nog gemakkelijker. Dit totaal nieuwe PLC concept wordt gepositioneerd tussen de bekende MELSEC FX-serie compact PLC’s en de modulaire System Q PLC en is gericht zich op applicaties van middelgrote omvang.

Lancering nieuwe L-Serie PLC van Mitsubishi: Efficiënt, snel en nauwkeurig

Amsterdam, 21 november 2011 - De lancering van de Mitsubishi L serie PLC door Koning & Hartman is een feit. Deze buitengewone PLC besturing is efficiënt, snel en nauwkeurig en heeft nieuwe functies ... Meer info

Case Study: Buitenkamp

Buitenkamp B.V. is sinds jaar en dag een belangrijke speler op het gebied van flexibele inzet van mobiele pompinstallaties. De meeste van haar installaties verhuurt Buitenkamp B.V. bij grote bouwprojecten, oppervlakte- en rioolwaterprojecten en/of calamiteiten. Koning & Hartman is als leverancier van Mitsubishi Electric nauw betrokken vanaf het beginstadium. Tot op de dag van vandaag ondersteunt Koning & Hartman, waar nodig tot in detail, bij de realisatie van nieuwe oplossingen. Meer info