Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > mGrip: een grijper, een duizend producten!

mGrip: een grijper, een duizend producten!

Datum: 18-3-2020

Robots hebben zich ontwikkeld tot onmisbare medewerkers in productieomgevingen. Onvermoeibaar, snel en nauwkeurig staan zij dag in, dag uit tot uw dienst. Als het aankomt op omgaan met een veelheid aan verschillende objecten bieden adaptieve robotgrijpers een wereld van nieuwe automatiseringsmogelijkheden. Vooral baanbrekend is de combinatie van de mate waarin de grijpers zich kunnen aanpassen aan producten én het zachte materiaal waaruit de grijpers bestaan. 

Is mGrip of een andere adaptieve grijper dé geschikte oplossing voor u? Ontdek het doot her invullen van de Soft Robotics Quiz.


De pakkende oplossing die met u meegroeit
Deze adaptieve grijper kunnen we aan elke grote robot op de markt bevestigen, zodat u sneller aan de slag kunt. Met mGrip's modulaire ontwerp en productconforme vingers kunt u de maat van de grijper flexibel aanpassen aan uw behoeften - wat ze ook zijn, wanneer ze zich ook voordoen.

Wilt u meer weten over de voordelen en techniek van adaptieve grijpers? Download ons Technovation Trend Report 'Adaptieve Robotgrijpers - de oplossing voor omgevingen met veel productvariantie'.Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met onze experts. Wij helpen u graag verder.

Neem direct contact met ons op

Bel ons !
BEL: 015 - 260 99 06