Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > OpenTouch: de nieuwe standaard in zakelijke communicatie

OpenTouch: de nieuwe standaard in zakelijke communicatie

Datum: 27-4-2015

De wereld van zakelijke communicatie verandert razendsnel. De flexibiliteit en bereikbaarheid van uw medewerkers zijn daarin essentieel. Die toenemende mobiliteit onderkennen is één, maar maakt u eigenlijk wel optimaal gebruik van de mogelijkheden die dit biedt?

Koning & Hartman en Alcatel-Lucent introduceren het OpenTouch Platform. Dit systeem brengt zakelijk communiceren naar een geheel nieuw niveau. Of het nu gaat om een gesprek via smartphone of deskphone, instant messaging of video-conference: iedereen kan vanaf elke locatie probleemloos met elkaar communiceren.

OpenTouch: een revolutie in zakelijke communicatie


Verschillende apparaten, meerdere gesprekken, één conversatie
Met het OpenTouch Platform kunnen medewerkers altijd en overal met elkaar de conversatie aangaan. Of dat nu is via smartphone, deskphone, instant messaging of video-conference: iedereen kan vanaf elke locatie probleemloos met elkaar communiceren. Conversaties kunnen naadloos overgaan, zonder onderbreking wanneer u bijvoorbeeld van vast naar mobiel overschakelt. Gesprekspartners kunnen op ieder gewenst moment in elke conversatie worden toegevoegd, gewisseld of verwijderd.De mogelijkheden van OpenTouch
OpenTouch combineert een scala van communicatiemogelijkheden binnen één gebruiksvriendelijk platform. Deze innovatieve technologiën bevorderen de samenwerking, efficiency en engagement van uw medewerkers. Een overzicht van de features van het systeem:
- Audio & Web Conferencing
- Smart Desktop
- Instant Messaging & Presence
- Enterprise Messaging
- Mobility
- Video Conferencing
- Interactieve whiteboard

Dit alles binnen één systeem, zonder talloze servers en met één managementplatform waarin u alles eenvoudig kunt beheren. Of het nu gaat om een volledige vernieuwing van uw systeem óf een (gedeeltelijke) upgrade van uw huidige platform.

Wat levert het u op?
Het feit dat uw mensen op meerdere manieren eenvoudig de conversatie met elkaar en met de klant aan kunnen gaan, brengt een aantal praktische voordelen met zich mee:
- Betere onderlinge samenwerking 
- Meer productieve uren per medewerker
- Minder reizen, minder printen 
- Meer aandacht voor kennisdeling

Deze veranderingen zorgen ervoor dat uw medewerkers productiever, flexibeler, goedkoper en duurzamer worden.

Zo maakt Koning & Hartman het verschil
De mogelijkheden op het gebied van 'Het Nieuwe Werken' zijn talrijk. Koning & Hartman staat u als specialist op het gebied van zakelijke telecom graag bij op dit gebied. Of het nu gaat om een volledige vernieuwing van uw systeem óf een (gedeeltelijke) upgrade van uw huidige platform: vanuit onze ervaring stellen we samen met u de functionele eisen op waaraan het systeem moet voldoen. Onze Managed Services afdeling heeft de expertise om het systeem volledig naar uw wensen te installeren en ook op het gebied van beheer en onderhoud bieden wij alle mogelijkheden om u te ontzorgen.

De smartphone voor op uw bureau
Bij het systeem van de toekomst, horen ook de toestellen van de toekomst. Bijvoorbeeld de My IC Phone, een multimediatoestel met o.a. 7"-touchscreen, Bluetooth-headset en PC- en USB-connection. Meer weten over de mogelijkheden van dit toestel? Bekijk dan de video in onze webshop.


Bekroonde innovatie
Het vooraanstaande onderzoeksbureau Sullivan & Frost beloonde het OpenTouch Platform kort na de lancering al met de Award voor 'Meest innovatieve Europese Communicatieplatform'. Het volledige beoordelingsrapport leest u hier (PDF, Engelstalig).Vragen?
Heeft u vragen over het OpenTouch Platform en de mogelijkheden die dit voor uw organisatie biedt? Neem dan contact met ons op.


OpenTouch Platform: de revolutie in zakelijke communicatie

Amsterdam, 24 januari 2012 – Koning & Hartman en Alcatel-Lucent introduceren het revolutionaire OpenTouch Platform. Of het nu gaat om een gesprek per telefoon, video-call, instant messaging of een a ... Meer info