Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > KVM extender voor DVI resolutie 2560 x 1600 pixels

KVM extender voor DVI resolutie 2560 x 1600 pixels

Datum: 1-2-2010

Guntermann & Drunck DL-Vision

Koning & Hartman introduceert een nieuwe serie KVM extenders van Guntermann & Drunck, geschikt voor DVI-DL. DL (Dual-Link) ondersteunt een resolutie van 2560 x 1600 of 2048 x 2048.

DL-Vision extenders zijn er in single en dual video DVI-DL uitvoering ter ondersteuning van systemen met een single of dual head videokaart. Om de afstand tussen PC en User console te overbruggen wordt Multimode glasvezelkabel gebruikt. Hiermee kan maximaal 400 m worden overbrugd. Standaard ondersteunt de extender PS/2 en USB toetsenbord, Audio en RS232. Ondersteuning van transparante, high speed USB2.0 is optioneel. De high-end extenders zijn uitgevoerd met een dual powersupply, en twee netwerkpoorten voor remote monitoring en predictive maintenance.
Deze high-end Guntermann & Drunck DL-Vision extenders zijn speciaal geschikt voor veeleisende omgevingen als meld- & controlekamers in de lucht- en scheepvaart, offshore en petrochemische industrie en meldkamers van politie, ambulance en brandweer. Inmiddels hebben de extenders ook hun weg gevonden naar de omroep/broadcast wereld.