Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > Koning & Hartman introduceert Multimedia Box PC met 3 extra vrije sloten

Koning & Hartman introduceert Multimedia Box PC met 3 extra vrije sloten

Datum: 11-1-2010

De nieuwe compacte multimedia box PC met 3 extra sloten is uitermate geschikt voor grafische toepassingen zoals Gaming machines en Digital Signage Systemen, kortom geschikt voor gaming-, multimedia-, en industriële PC toepassingen. Het gebruik van een grafische kaart in het extra PCIe slot maakt het systeem optimaal voor 3D toepassingen. Overige vrije sloten zijn bijvoorbeeld te gebruiken voor een netwerkkaart of UMTS kaart.
De multimedia box PC heeft extra 1x PCIe X16 en 2x PCI 3 aan vrije sloten, daarnaast 4x RS232 DB9 poorten, 2x USB, audio, 2x RJ45 Gbe poorten en een interne 180 Watt AC/DC adapter. Het OS kan geplaatst worden op een Seriële Ata disk module, USB disk module, twee Sata SSD modules of 2 harddisks. Het interne geheugen is zelfs uit te breiden tot 8GB DDRIII. De nieuwe multimedia box PC van Koning & Hartman werkt optimaal met een Celeron 575 tot aan een Core 2 Duo T9400 processor, gecombineerd met de grafische chipset GM45 + ICH9-M van Intel.

De box pc is compact (239mmx200mmx126mm), CE en FCC gekeurd en door vaste montagebeugels eenvoudig aan een plaat of wand te monteren.