Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > Koning & Hartman en Aastra sluiten reseller-overeenkomst

Koning & Hartman en Aastra sluiten reseller-overeenkomst

Datum: 21-3-2014

Koning & Hartman heeft een reseller-overeenkomst getekend met Aastra. Hierdoor is Koning & Hartman vanaf heden gecertificeerd om Aastra systemen applicaties te installeren, onderhouden en verkopen.

De overeenkomst betreft het grootzakelijke aanbod van Aastra, zoals Aastra MX-ONE, maar ook applicaties die breder inzetbaar zijn, zoals de contact center oplossing Solidus eCare en de UC&C suite Aastra BluStar Ecosystem.

Martin Roeffen, Managing Director Aastra Telecom Netherlands BV, spreekt zijn genoegen uit over de partnerovereenkomst. "We zijn erg blij met de overeenkomst die we hebben gesloten met Koning & Hartman. Ze hebben veel kennis en ervaring op het gebied van bedrijfscommunicatie en leveren een groot aantal aanvullende producten en diensten, waardoor ze klanten optimaal kunnen bedienen. Doordat verschillende medewerkers van Koning & Hartman al bekend waren met de Aastra MX-ONE-oplossingen, was de vereiste certificering voor het Aastra Partner Programma snel rond."

Door de samenwerking met Aastra kan Koning & Hartman haar specialisme op het gebied van bedrijfscommunicatie verder uitbreiden en een nog completer portfolio van telecomproducten en -diensten aanbieden binnen de grootzakelijke markt.

Meer informatie over Aastra kunt u op de officiële website van Aastra vinden.

Vragen over de mogelijkheden van de oplossingen die Koning & Hartman en Aastra u kunnen bieden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.