Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > Een netwerkoplossing die staat als een huis met de allersnelste recovery tijd!

Een netwerkoplossing die staat als een huis met de allersnelste recovery tijd!

Datum: 30-6-2020

Industriële netwerkoplossingen is een gebied waar Koning & Hartman expert in is. Met aan boord een fabricaat als ORing Networking bewegen wij ons in het segment waar Machinebouwers, Apparatenbouwers en Systeem Integratoren kiezen voor stabiliteit en zekerheid.

Als Machinebouwer of Apparatenbouwer bent u gebaat bij een snelle recovery tijd van het netwerk mocht deze uitvallen. Kiest u voor een 100% ORing netwerkoplossing met de speciale O-Chain recovery methodiek, dan krijgt u de snelste Netwerk recovery tijd die op dit moment beschikbaar is op de markt.

Unieke kenmerken
De industriële netwerkoplossingen kenmerken zich onder andere met Industrial gold-plated RJ 45 connectoren zodat u geen uitval ervaart in veeleisende omgevingen door corrosie op de netwerk aansluiting. Een temperatuur bereik van -40 tot +75C en een voedingspanningen die kan variëren tussen de 12 tot 48 Volt voegt nog eens extra zekerheid toe aan uw applicatie.

Ook voor PoE applicaties, bijvoorbeeld de laatste generatie camera’s die steeds meer vermogen vragen, hoeft u zich geen zorgen te maken. Een vermogen van 90 Watt middels een Power Injector is geen enkel probleem.

Moet u als systeem integrator een remote afgelegen oudere camera integreren in het PoE netwerk dan biedt de PowerSplitter uitkomst. De splitter distilleert het Voedingssignaal van de Ethernet communicatie en biedt dat separaat aan de camera aan.

EN en IEC certificering
De ORing oplossingen voldoen aan de EN50155 norm voor transport toepassingen en de IEC61850 managed switches voor Power distributie toepassingen.

Al 25 jaar expert op het gebied van netwerkoplossingen
Koning & Hartman is als technologie partner niet weg te denken op de Nederlandse markt voor Machinebouwers, Apparatenbouwers en Systeem Integratoren. Al meer dan 25 jaar zijn wij een betrouwbare partner voor bedrijven en denken wij actief mee in oplossingen van onze klanten. In onze expertise wordt voortdurend geïnvesteerd. De ervaringen die wij op doen bij klanten dragen ook bij aan onze ontwikkelen en geeft ons een brede kennis van uiteenlopende en diepgaande kennis.

Een totaaloplossing bij één bedrijf
Zoals hieruit blijkt is naast de juiste hardware keuze ook de keuze van de juiste software een grote uitdaging. Hoe ga ik deze data zo snel mogelijk, gecontroleerd en ge-“secured” naar de cloud brengen? Dit vraagt voor een complete software integratie; van sensorniveau tot en met de cloud omgeving en de tussenstappen die daarvoor noodzakelijk zijn.

Daar dit een hele andere discipline is en dus ook een andere deskundigheid en expertise vereist is samenwerken hierbij een key-factor. Het grote voordeel is nu dat Koning & Hartman deel uitmaakt van VINCI Energies, een zeer grote speler binnen de gehele segment. Dit biedt voor machine- en apparatenbouwers een ideale gelegenheid om het gehele traject als één project bij Koning & Hartman neer te leggen.

De verschillende software georiënteerde business units bieden totaal een compleet portfolio dat ondersteund wordt door een zeer groot leger aan professionele software ontwikkelaars met expertise binnen de industriële en embedded markt. Gezamenlijk met het hardware aanbod van de Koning & Hartman business unit Industry NL ontstaat er een ge-ongeëvenaard totaalpakket, dat uniek en compleet op maat voor u als apparaten- of machinebouwer kan worden ingezet.

Wat kunnen wij voor u betekenen? 
Neem contact op met onze experts en ontdek de mogelijkheden. 

Stel een vraagNeem direct contact met ons op

Bel ons !
BEL: 015 - 260 99 06