Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > Koning & Hartman België: Uw partner voor inbouw van professionele communicatie en IT apparatuur in wagens en vrachtwagens

Koning & Hartman België: Uw partner voor inbouw van professionele communicatie en IT apparatuur in wagens en vrachtwagens

Datum: 15-5-2014

Koning & Hartman België is specialist op het gebied van inbouw van communicatie en IT apparatuur in verschillende (anonieme) wagens en vrachtwagens. Deze apparatuur varieert van ruggedized laptops, voertuigcomputers, mobiele portofoons en antennes. Elke wagen beschouwt Koning & Hartman als een turn-key project.

Door onze jarenlange ervaring en uitstekende expertise weten we dat niet alleen het correct plaatsen van apparatuur belangrijk is maar ook de voorziening van elektriciteit wordt niet vergeten. 
Door onder andere gebruik te maken van kwaliteitskabels, een extra batterij en het galvanisch scheiden van de vitale communicatie apparatuur verzekeren wij een optimale uptime van alle elementen in uw wagen.

Inbouwmogelijkheden zelf bekijken?
Om kennis te maken met deze specialistische diensten kunt u vrijblijvend onze inbouwmogelijkheden komen bekijken in ons uitgebreide magazijn in Vilvoorde. Klik hier om contact met ons op te nemen.