Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > Introductie van de Ultra HD KVM extender van Güntermann & Drunck

Introductie van de Ultra HD KVM extender van Güntermann & Drunck

Datum: 4-6-2014

Daar waar anderen er alleen over praten krijgt G&D het voor elkaar: Een KVM extender voor resoluties van 4K special voor AV-professionals.

De mogelijkheid van de DL-Vision om Ultra-HD met een full-frame rate van 60Hz te verlengen maakt deze oplossing uitermate geschikt voor toepassingen voor professionele videosignaal processing. De extender is ook geschikt voor applicaties waarbij uitgebreide monitoring nodig is, zoals in control room processen van verschillende broadcast applicaties.Door de toepassing van UHD kunnen veel processen gelijktijdig worden weergegeven op één groot beeldscherm. Met het gebruikt van de de DL-Vision-MC2 halen editing studio’s, CAD en 3D studio’s voordeel uit computervrije werkplekken. Met het op afstand plaatsen van de werkstations verdwijnt ook het lawaai en de warmteontwikkeling van deze systemen in de werkruimte/studio.

Voor het overbruggen van de afstand wordt bij de DL-Vision KVM extender gebruik gemaakt van een fiber optic kabel die de standaard toetsenbord/muis en videosignalen verlengd. Daarnaast kan optioneel ook Audio, RS232 en USB2.0 verlengd worden.


Voor vragen over dit product kunt u direct contact opnemen van onze productsexperts.Meer informatie over KVM-switches?

Bel ons !
BEL: 015 - 260 9803
Bekijk in de webshop