Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > Koning & Hartman en Huawei nemen klanten mee naar CEBIT 2014

Koning & Hartman en Huawei nemen klanten mee naar CEBIT 2014

Datum: 21-3-2014

Ook dit jaar was Huawei weer indrukwekkend vertegenwoordigd op CeBIT, nog altijd één van de grootste ICT-beurzen ter wereld. Als Value Added Partner van Huawei heeft Koning & Hartman een aantal goede relaties uitgenodigd om CeBIT te bezoeken op woensdag 12 maart.

De reis ving héél vroeg aan om 5.30u vanuit de Meern, waar een luxe bus klaar stond om de genodigden uiteindelijk om 10.00u direct voor de ingang van de CeBIT in Hannover af te zetten.

Nadat we in het koffie paviljoen van Huawei’s immense stand een goede cappucino, lungo of espresso hadden genuttigd, heeft de groep een inspirerende rondleiding gekregen over de Huawei stand, begeleid door Huawei’s Sales Director West Europa, Paul Broekhuizen.

Alle oplossingen & producten van Huawei waren op de stand vertegenwoordigd en gaven een geweldige impressie van datgene waartoe Huawei in staat is; de volledige IT- en IP-domeinen van organisaties met één leverancier invullen en te beheren vanuit één beheeromgeving.

Een hoogtepunt op de stand was de formele ondertekening van het contract tussen Huawei en het voetbalclub Borussia Dortmund uit de Bundesliga. Huawei gaat het WLAN netwerk leveren in het Signal Iduna Park-stadion van Borussia Dortmund, waardoor 80.000 bezoekers gebruik kunnen maken van wifi connectiviteit. Daarbij moet 30% van de bezoekers tegelijkertijd gebruik kunnen maken van het WLAN netwerk. Neven Subotić, verdediger van Borussia Dortmund, was op de CEBIT aanwezig om handtekeningen uit te delen.

Op de Huawei stand was ruim aandacht besteed aan dit project, waar een flinke mock-up van het stadion is gemaakt. Na de stadions van Glasgow Rangers en AC Milan is het Signal Iduna Park van Borussia Dortmund het derde grote stadion in Europa dat van Huawei’s WLAN oplossingen wordt voorzien.

Nadat de groep ’s middags een ronde heeft gemaakt over de rest van de beurs is de groep om 17.00u weer huiswaarts gegaan. Na een goed diner onderweg kwam het gezelschap om 00.00u weer op de plaats van vertrek. Onze relaties waren allen onder de indruk van datgene dat Huawei heeft laten zien.

Over Koning & Hartman en Huawei

Bij Koning & Hartman vindt u het complete portfolio oplossingen en diensten van Huawei op het gebied van netwerkinfrastructuur, UC&C, cloud computing en datacenter-beheer. Op dat vlak organiseren Koning & Hartman en Huawei met grote regelmaat interessante seminars en workshops die veelal gratis te bezoeken zijn. Voor een overzicht van de agenda, klik hier.

Naast Value Added Partner op het gebied van producten en systemen is Koning & Hartman gecertificeerd Service Partner van Huawei en werd recentelijk in opdracht van Huawei een 5-jarig onderhoudscontract voor het mobiele netwerk van T-Mobile getekend.

Vragen over de mogelijkheden van Huawei? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


KONING & HARTMAN ONTVANGT 5 JARIG ONDERHOUDSCONTRACT VOOR 4G NETWERK T-MOBILE

Amsterdam, 25 februari 2014 - Koning & Hartman zal in opdracht van Huawei Technologies de komende 5 jaar het onderhoud aan de locaties voor het mobiele netwerk van T-Mobile verzorgen. Het betreft zo ... Meer info