Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > Volledig op maat gemaakt

Volledig op maat gemaakt

Datum: 7-5-2020

Als OEM fabrikant, machinebouwer of systeemintegrator bent u vast en zeker al eens geconfronteerd geweest met een product dat niet geheel aan al uw wensen en eisen voldoet. 

Vandaag de dag is de markt van eindgebruikers zo veeleisend dat een toestel op maat, dat volledig voldoet aan de klantwens en specifieke behoeften, niet meer weg te denken is. 

Koning & Hartman biedt haar klanten daarom oplossingen op maat. Deze kunnen worden vormgegeven zowel op basis van COTS (Commercial off-the-shelf) als volledig op maat met specifieke onderdelen en bouwstukken. Onlangs hebben voor Agidens nog de productonwikkeling verzorgd van een nieuw alarm notificatieconcept, ATALK. Lees hier de case study!

Onze experts vinden goede communicatie cruciaal. En betrokkenheid bij uw project is het minimum dat u van ons kunt verwachten!

Contact opnemen! 

Verschillende niveau's van customization
Entry level
- Assemblage van "barebones" met RAM, SSD (of mSATA of M.2 etc.) naar keuze
- Hulpverlening bij het maken van een Windows image

Mid level
- Assemblade van "barebones" met RAM, SSD (of mSATA of M.2 etc.) naar keuze
- Proprietary boards, extra hardware (bv. butterfly cards)
- Het aanmaken van een Windows image door Koning & Hartman

High level
- Full custom gebaseerd op COTS (Commersial of-the-shelf) producten/onderdelen
- Specifieke behuizing
- Specifieke boards (K&H design)
- Eventueel aangepast naar noden en behoeften

Wij bieden maatwerk van A-Z
Bedenken
We bekijken en bespreken in detail uw noden en eisen alvorens te beslissen welke resources, systemen en processen we activeren en inzetten, dit in nauwe samenwerking met de klant. 

Implementeren
We bouwen alles samen in onze assembly & test ruimte te Vilvoorde, desnoods met aanpassingen aan behuizing, montage-onderdelen, verpakking etc. 

Opleveren
We leveren het product op zoals afgesproken. Van design tot test. We nemen alles voor onze rekening. We maken hiervoor gebruik van de nieuwste technologieën zoals 3D printing (prototyping). De oplevering is een compleet pakket, van product zelf tot assembly notes en test rapporten. Neem direct contact met ons op

Bel ons !
BEL: 015 - 260 99 06