Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > Optimale reiniging van uw toestellen

Optimale reiniging van uw toestellen

Datum: 23-3-2020

Het Coronavirus vraagt aan iedereen extra maatregelen met betrekking tot hygiëne. Zo zijn er verschillende richtlijnen voor de reiniging, desinfectatie en sterilisatie van apparatuur. Wilt u weten hoe u uw toestellen het beste kunt reinigen? Neem dan contact op met onze experts. Wij helpen u graag hiermee. 

Stel uw vraag

Maakt u gebruik van de portofoons, bodycams of accessoires van Motorola? Lees dan deze richtlijnen voor een uitleg.

Richtlijnen voor het reinigen van Motorola toestellen
Hieronder worden de aanbevolen richtlijnen toegelicht voor de reiniging en desinfectie van de Motorola Solutions radio's, bodycams en accessoires. Volgens wereldwijde gezondheidsautoriteiten verlaagt het verwijderen van ziektekiemen, vuil en onzuiverheden van oppervlakken het risico op het verspreiden van infecties. Het gebruik van chemische desinfectiemiddelen kan ziektekiemen doden die na het reinigen op oppervlakken achterblijven, wat het risico op verspreiding van infecties verder verkleint.

Algemene schoonmaak:
Breng 0,5% afwasmiddel-wateroplossing aan met een doek en gebruik vervolgens een stijve, niet-metalen borstel met korte haren om al het losse vuil van het apparaat weg te werken. Gebruik een zachte, absorberende, pluisvrije doek of tissue om de oplossing te verwijderen en droog het apparaat. Zorg ervoor dat er geen oplossing blijft zitten in de buurt van connectoren, scheuren of spleten.

Desinfecteren:
Apparaten kunnen worden gedesinfecteerd door ze af te vegen met vrij verkrijgbare isopropylalcohol (ontsmettingsalcohol) met een alcoholconcentratie van ten minste 70%. Bij het reinigen met isopropylalcohol mag de alcohol nooit rechtstreeks op het apparaat worden aangebracht. Het moet op een doek worden aangebracht, die vervolgens wordt gebruikt om het apparaat af te vegen. De effecten van bepaalde chemicaliën en hun dampen kunnen schadelijke effecten hebben op kunststoffen en de metalen bekledingen.

Gebruik geen bleekmiddel, oplosmiddelen of reinigingssprays om uw apparaat te reinigen of te desinfecteren.

Neem direct contact met ons op

Bel ons !
BEL: 015 - 260 99 06