Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > Stap nu in de wereld van Industry 4.0 met de MAESTRO ENTRY Try Out Package

Stap nu in de wereld van Industry 4.0 met de MAESTRO ENTRY Try Out Package

Datum: 14-7-2020

Als machine- of apparatenbouwer heb je binnen je bedrijf uiteenlopende verantwoordelijkheden, doelen, uitdagingen en behoeften. Dit geldt voor zowel binnen je eigen organisatie als richting klanten en leveranciers. Industrie 4.0 kan hier een belangrijke rol in spelen. Het aansluiten en het op afstand aansturen van een machine of apparaat en het ontsluiten van data, kunnen interessante inzichten genereren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gebruik en verbruik waardoor voorspellend onderhoud toegepast kan worden. 

Met Axians MAESTRO als uw 'IoT-orchestrator' kan het. Het systeem verhoogt de efficiency van uw assets én zet de deur open naar innovaties. Als open platform (op basis van Microsoft Azure) communiceert het met elk industrieel protocol via API's. MAESTRO sluit naadloos aan op het portfolio van Koning & Hartman, waardoor u snel stappen zet in de wereld van Industrie 4.0. 

Benieuwd naar Axians MAESTRO? Met MAESTRO ENTRY bieden wij de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het platform. Aanvullend op de demoversie, waarin je door middel van click-through visueel kennis kunt maken, heb je met MAESTRO ENTRY de mogelijkheid om daadwerkelijk aan de slag te gaan. 

Door het aansluiten van een machine of apparaat, het ontsluiten en inzichtelijk maken van data kun je direct zien wat de mogelijkheden zijn en wat dit zou kunnen betekenen voor jouw organisatie. Zo onderbouw je jouw business case met je eigen gegevens! Binnen 1 week sluit je samen met 1 MAESTRO-specialist, 1 machine of apparaat aan en genereer je direct data inzichten. 

Benieuwd? Vraag nu de MAESTRO ENTRY Try Out Package aan.

Neem contact op
Neem direct contact met ons op

Bel ons !
BEL: 015 - 260 99 06