Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > Voor iedere applicatie een geschikte HMI met de GOT2000 serie

Voor iedere applicatie een geschikte HMI met de GOT2000 serie

Datum: 19-12-2018

Mitsubishi Electric heeft met de GOT2000 serie, met geoptimaliseerde bediening en bewaking van apparaat- en installatiestatus, de meetlat voor bedieningsapparaten nog hoger gelegd.

De verschillende lijnen zijn op de volgende gebieden verbeterd:
  • Aanzienlijk grotere capaciteit
  • Uitgebreide functieomvang
  • Naadloze connectiviteit met andere automatiseringscomponenten
  • Uiterst intuïtieve, tablet-achtige bediening
  • Grafische weergave van hoge resolutie 
Met de uitgebreide functieomvang bieden deze bedieningsapparaten extra vaardigheden die verder gaan dan bewaking en visualisering en bijdragen tot de reductie van uitvaltijden, een snel herstel na een storing, een grotere beschikbaarheid en een verhoging van de productiviteit.

Naadloze gateway tot veel apparaten
De GOT2000 serie biedt een naadloze connectiviteit met alle automatiseringsapparaten van Mitsubishi Electric, zoals PLC's, frequentieomvormers, servoversterkers en robots en vereenvoudigt zodoende de opbouw van automatiseringssystemen. Door de geïntegreerde Ethernet-communicatie kan de gebruiker de GOT2000 via een PC (VNC-server) of zelfs via een tablet of draagbare terminal op afstand bedienen. Via een optionele MES-interface leest de GOT2000 de gegevens van een PLC en andere automatiseringsapparaten af en geeft deze direct door aan systeemdatabanken van hogere niveaus, zonder gebruik te maken van een gateway-pc of kostbare programmering. Bovendien beschikt de GOT2000 over de FA-transparentmodus, waarmee de gebruiker in staat is om vanuit de pc uit via het bedieningsapparaat toegang te verkrijgen tot elk ondersteund en aangesloten automatiseringsproduct.

De GOT2000 serie bestaat momenteel uit vier lijnen:
•    GT21
•    GT23
•    GT25
•    GT27

Met deze vier verschillende lijnen is er voor iedere applicatie een geschikte HMI; van compact en eenvoudig tot groot en bijzonder krachtig. Wilt u meer informatie over de GOT2000 serie? Neem dan gerust contact met onze productexperts of bekijk de producten in onze webshop.


Meer informatie over onze oplossingen voor industriële automatisering?

Bel ons !
BEL: 015 - 260 9883
Bekijk in de webshop

Case study: Inzet robots verbetert concurrentiepositie en verhoogt flexibiliteit bij productiebedrijf

Koning & Hartman maakte het verschil voor RB Converting door de technici te trainen in het gebruik van robots en de begeleiding van de eerste projecten. Meer info