Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > Revolutionaire Panasonic 7 inch tablet voor thermische metingen

Revolutionaire Panasonic 7 inch tablet voor thermische metingen

Datum: 26-2-2019

De FZ-M1 Thermal Imaging Solution is de perfecte aanvulling voor gebruikers die op het terrein temperatuuroppervlakken willen vastleggen, analyseren en documenteren. Panasonic heeft deze technologie geïntegreerd in haar gerenommeerde Toughpad FZ-M1 tablet om gebruikers in staat te stellen temperaturen nauwkeurig vast te leggen en tegelijkertijd hetzelfde apparaat te gebruiken om de applicaties te draaien die ze nodig hebben voor het uitvoeren van hun taken.Bekijk in webshop

De sensor heeft een thermische resolutie van 0,05°C en is multifunctioneel omdat er ook foto’s en video’s mee gemaakt kunnen worden. Het display is zonlicht afleesbaar (700 cd/m2), kan tegen een val van 150cm hoogte en is stof- en waterdicht volgens IP65 normering.

De zakformaat tablet weegt minder dan 600 gram, heeft een behuizing van sterk magnesium legering en maakt gebruik van een Intel i5-7Y5 fische chip (ook leverbaar met een i5 processor). Standaard krijgt u van ons 4GB intern geheugen wat uitbreidbaar is tot 8GB en intern zit standaard 128GB SSD wat ook uitbreidbaar is tot een 256GB of 512GB SSD.

U kunt de tablet specificeren naar uw eisen en wensen met bijvoorbeeld het gebruik van een seriële poort, LAN, 2D Barcode reader, UHF RFID  en dedicated GPS of Intel Real sense. Onze experts kunnen u adviseren welke mogelijkheden en combinaties het beste passen bij uw wensen en eisen.

U kunt het scherm bedienen als multitouch scherm met uw vingers, een stylus, met handschoenen of in een speciaal mode buiten in de regen. Voor ergonomisch gebruik is er handstrap beschikbaar en tal van accessoires zoals tassen en bureau cradles.

Wilt u een demo zien of heeft u vragen? Neem dan contact op met onze experts.

 

Meer weten over ons Safety Panasonic portfolio?

Bel ons !
BEL: 015 - 260 9512
Bekijk in de webshop