Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > Een toekomstvaste communicatieoplossing voor Gelre ziekenhuizen

Een toekomstvaste communicatieoplossing voor Gelre ziekenhuizen

Datum: 20-5-2020

In de zorg is het van levensbelang dat medewerkers direct en op afstand met elkaar kunnen communiceren. Een betrouwbare communicatieoplossing is van essentieel belang. Om hieraan te voldoen zorgt Gelre ziekenhuizen er altijd voor dat hun medewerkers uitgerust zijn met betrouwbare portofoons. Aan Koning & Hartman de opdracht om het inmiddels verouderde huidige analoge portofoonsysteem te upgraden op de locaties Apeldoorn en Zutphen.

De experts van Koning & Hartman hebben gekozen voor een digitale portofoonsysteem dat voldoet aan de internationale Digital Mobile Radio (DMR) standaard. Met deze toekomstvaste oplossing kunnen de medewerkers van Gelre ziekenhuizen op één frequentie meerdere gespreksgroepen gelijktijdig houden. De dekking van het systeem kan op elk moment vergroot worden d.m.v. de installatie van meerdere repeaters. Hierdoor zijn gebruikers ervan verzekerd dat ze altijd, overal op het terrein onderling en in gespreksgroepen met elkaar kunnen communiceren.

Koning & Hartman zorgt voor de volledige installatie van het systeem. Tevens leveren we alle hardware volledig afgestemd en geprogrammeerd volgens de eisen en wensen van het ziekenhuis. Na de oplevering zullen onze experts het beheer & onderhoud uitvoeren zodat Gelre ziekenhuizen kan blijven vertrouwen op een goede werking van het portofoonsysteem.

Bent u ook opzoek naar een betrouwbare toekomstbestendige communicatieoplossing voor uw ziekenhuis of zorginstelling? Neem dan contact op met onze client manager Jessica Burger.

Meer over onze portofoon oplossingen leest u hier

Neem direct contact met ons op

Bel ons !
BEL: 015 - 260 99 06