Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > Doorwerken in alle weersomstandigheden

Doorwerken in alle weersomstandigheden

Datum: 28-12-2018

Mobiele medewerkers, monteurs, defensie, politie en andere hulpdiensen hebben vaak te maken met wisselende werk- en weeromstandigheden. Met de Panasonic CF-33, een rugged Toughpad met een detachable tablet, kunnen medewerkers zowel binnen, buiten als onderweg werken. Dankzij de specificaties van het scherm is deze afleesbaar in zowel de regen als volle zon. 

Bekijk onderstaande video voor een impressie. Veelzijdig
De Panasonic CF-33 is een combinatie van een volledig robuuste notebook met een afneembare tablet die op verschillende manieren gebruikt kan worden. Het apparaat kan gebruikt worden als gewone notebook en in de presentatiestand, maar de tablet kan ook worden losgekoppeld van het toetsenbord en afzonderlijk gebruikt worden. Ten slotte is de CF-33 ook ideaal voor gebruik onderweg door het intuïtieve dockingsysteem voor voertuigen. De handgreep maakt het toestel gemakkelijk om mee te nemen.

De CF-33 bouwt voort op de populaire Panasonic Toughbook CF-19 en CF-20 en biedt een groot aantal zakelijke interfaces met aanvullende opties afhankelijk van de behoeften van de gebruiker. Daarnaast wordt de CF-33 geleverd met Windows 10 Pro en met de 6e generatie Intel® CoreTM vProTM-processortechnologie. Deze oplossing is volgens de IP stof en waterdichtheid normering IP65 gekwalificeerd.

Helder scherm
De Panasonic Toughpad CF-33 heeft een 12-inch multitouch Quad HD scherm (2160 x 1440 pixels) met een hoge schermhelderheid (tot 1200 cd/m²). 

Performance
De Panasonic Toughpad CF-33 is voorzien van de allernieuwste technologie en beschikt over een Intel® Core i5-7300U vPro processor met een fanless ontwerp, 4 GB RAM en een 256 GB SSD. De pc werkt ruim 10 uur op een volle hot-swappable accu’s en 20 uur op extra toegevoegde baterijen. Om de connectiviteit van mobiele werknemers te garanderen, is de Panasonic Toughpad CF-33 uitgerust met een 2 MP webcam met stereomicrofoon en een 8 MP camera aan de achterkant. 4G LTE is optioneel mogelijk voor optimale connectiviteit, evenals de nieuwste U-Blox 8 GPS voor nauwkeurige navigatie.

Verschillende accessoires zijn leverbaar zoals een desktop docking, speciale laders en handstraps.

Bekijk alle technische specificaties van de FZ-Q2 in onze webshop.

Bekijk in webshop 

Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze productexperts.

Meer informatie over Toughbooks & Toughpads? Neem contact met ons op!

Bel ons !
BEL: 015 - 260 9803
Bekijk in de webshop