Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > Bircher veiligheidslijsten: oplossingen op maat

Bircher veiligheidslijsten: oplossingen op maat

Datum: 11-3-2019

De Bircher veiligheidslijsten zorgen voor een probleemloze beveiliging van machines, overheaddeuren en schuifhekken. Afhankelijk van de wensen en eisen voor de applicatie kan er een keuze gemaakt worden uit 17 verschillende rubberprofielen met verschillende breedtes en hoogtes en daarbij behorende verschillende nalooptrajecten.

Bekijk in webshop

Alle veiligheidslijsten kunnen compleet geconfectioneerd geleverd worden. Dit ontzorgd de installateur want die hoeft daardoor zelf alleen maar de lijst te monteren en de bekabeling aan te sluiten op het relais. Geconfectioneerd afleveren betekent dat de lijst geheel volgens klant specificatie gemaakt wordt met de juiste lengte, juiste kabel(s), afsluitweerstand en aluminium profiel. Indien gewenst kan men natuurlijk ook zelf de lijsten samenstellen en op lengte maken. Hiervoor zijn alle benodigde onderdelen, lijmen, afdichtpasta en gereedschappen los verkrijgbaar. De hoogwaardige materialen zijn speciaal geselecteerd voor industriële toepassingen waarbij hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en duurzaamheid.

Natuurlijk zijn de veiligheidslijsten geschikt voor toepassing in een PLd of PLe omgeving (veiligheidscategorie 2 of 3). Hierbij is de keuze van het juiste veiligheidsrelais van doorslaggevend belang. Bircher heeft verschillende veiligheidsrelais in het portfolio, waardoor er voor elke applicatie een optimale oplossing beschikbaar is.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze experts.