Home > Koning & Hartman > Leveranciers > Schroff Electronic Packaging

Schroff Electronic Packaging

Schroff Electronic Packaging is een van 's werelds toonaangevende producenten op het gebied van Electronic Packaging.  Met de oprichting van de firma Schroff door Gunther Schroff in 1962, werd de basis gelegd voor ontwikkeling van producten en systemen die later de basis zouden vormen voor de wereldwijde 19”-normeringen.

Direct naar de Schroff-producten in onze webshop?Als grondlegger van de huidige 19”-technologie, tegenwoordig bekend onder Electronic Packaging, biedt het portfolio van Schroff een breed scala aan oplossingen en producten voor het beschermen en behuizen van uw kostbare electronica. Met productiefaciliteiten over de hele wereld, een uitgebreide Research & Development afdeling en vele innovaties, is Schroff de trendsettende partner in de ontwikkeling van de deze markt.

Koning & Hartman is al ruim 40 jaar Preferred Business Partner van Schroff in de Benelux, en uw aanspreekpunt voor al uw vragen met betrekking tot elektronica behuizingen. Of het nu gaat om standaard frontplaat tbv PCB’s, printkaartrekken (subracks), tafelbehuizingen, subsystemen zoals Compact PCI, Advanced TCA (ATCA), Micro TCA (μEMC) of afgeschermde cabinetten volgens MIL Spec en aardbevingsbestendige cabinetten volgens Bellcore, met Schroff bent u verzekerd van genormeerde kwaliteitsproducten.Voor datacenter omgevingen bieden wij servercabinetten in koude en warmegang containment opstellingen, al dan niet voorzien van watergekoelde kasten tbv high density omgevingen, slimme power distribution units (PDU) en monitoring oplossingen.

Voor alle vraagstukken waar een standaard product niet de juiste oplossing biedt, ontwikkelen wij in nauwe samenwerking met u een op maat gesneden product dmv 3D Modellering en prototype bouw. Via onze diensten voor frontplaatbewerking en montageservice, nemen wij u werk uit handen waardoor u zich kunt concentreren op uw kerntaken.

Onze specialisten zijn u graag van dienst!
Klik hier om naar de producten van Schroff in onze webshop te gaan.

Voor meer informatie of specifieke vragen over de oplossingen van Schroff kunt u altijd contact met ons opnemen.