ORing

Oring Industrial Networking is in 2005 opgericht en net als de industriële PC fabrikant IEI onderdeel van het beursgenoteerde ICP Electronics.

Oring is gesprecialiseerd in de ontwikkeling van industriele netwerkproducten. De nieuwe generatie netwerkproducten heeft behoefte aan Gigabit verbindingen, hoogvermogen Power-over-Ethernet, vooruitstrevende redundantie mogelijkheden en een uitgebreid managementsysteem. Om aan deze eisen te voldoen heeft Oring onder andere een eigen redundant netwerk systeem ontwikkeld dat naast de eigen switches ook netwerkproducten van andere leveranciers kan ondersteunen. Naast 'standaard' netwerkproducten heeft Oring ook een voledig pakket speciaal geschikt voor mobiele toepassingen en specifiek geschikt voor railvoertuigen waar de EN50155 norm een standaard is en E-mark produkten voor bus applicaties.

De redundant varianten zijn uitermate geschikt om onderbreking van uw netwerkverbinding te voorkomen en met hun robuuste behuizingen toepasbaar bij extreme omstandigheden. Toepassingen waar de producten van Oring ook geschikt voor zijn is in industriele applicaties zoals in fabrieken en machine bouw. Naast deze toepassingen zijn de Oring produkten ook bruikbaar in  IP Security, transport, maritiem, point of sale, ATM, gebouw automatisering, fabrieks automatisering, verkeerscontrole systemen, kiosk en medische applicaties.

Meer informatie over de producten van ORing?