Home > Koning & Hartman > Leveranciers > Huawei Enterprise

Huawei Enterprise

Koning & Hartman en Huawei Enterprise hebben een partnerovereenkomst. Dit betekent dat Koning & Hartman wereldwijd leverancier is van informatie- en communicatietechnologie-oplossingen. Naast het vermarkten van Huawei's ICT-producten in de Benelux, is Koning & Hartman tevens aangesteld als Certified Partner voor het onderhoud en beheer ervan.

Een overzicht van de switches & routers van Huawei kunt u terugvinden in onze webshop.

 

Over Huawei
Huawei is een Chinese privaatonderneming, opgericht in 1987 door Ren Zhengfei. Het hoofkantoor bevindt zich in Shenzhen. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers op het gebied van informatie- en communicatietechnologie en levert telecomnetwerken, datanetwerken, cloud computing-diensten en apparaten als tablets en smartphones. Huawei richt zich hiermee op telecom operators, bedrijven en consumenten. Financiële resultaten (unaudited): In 2010 bedroeg de omzet van Huawei 28 miljard Amerikaanse dollar (185 miljard RMD), dat is een stijging van 24 procent ten opzichte van een jaar eerder.

Met ruim 75.000 medewerkers in Research & Development (bijna 50% van alle medewerkers), 36 Miljard USD omzet in 2012 en meer dan 26.500 toegekende octrooi-licenties sinds 2011, is Huawei op dit moment één van de grootste, meest innovatieve en toonaangevende ICT concerns van de wereld.  Gebaseerd op een lange (sinds 1987) en rijke ervaring in het leveren van netwerken voor de operator markt (90% van de operators wereldwijd is klant) biedt Huawei end-to-end oplossingen en diensten op het gebied van netwerkinfrastructuur, unified communications & collaboration, cloud computing en datacenter-beheer.

Over Huawei Enterprise
Huawei Enterprise is een strategische business group van Huawei en erop gericht hoogwaardige end-to-end communicatie-oplossingen en –diensten te leveren aan bedrijven wereldwijd. Huawei Enterprise biedt oplossingen en diensten op het gebied van netwerkinfrastructuur, unified communications en collaboration, cloud computing en datacenter-beheer. De industriespecifieke oplossingen van Huawei worden toegepast binnen de overheid, nutsbedrijven, de financiële sector, transport- en energiebedrijven. Het netwerkinfrastructuurportfolio van Huawei bestaat uit ethernet switches, routers, WLAN-devices, MSTP, WDM, toegang-, en beveiligingsproducten. Daarnaast levert Huawei infrastructuuroplossingen voor wide area interconnectie en campus netwerken. Het enterprise communication-portfolio bestaat uit call center, unified communication en videoconferencing oplossingen. Data center oplossingen omvatten servers, opslag, data center Ethernet switches, routers en control center software. Cloud computing solutions zijn onder meer cloud services voor Iaas, PaaS en SaaS. Industrie specifieke oplossingen zijn onder meer ontwikkeld voor overheden en publieke instanties (e-Government, e-City, e-Health, e-Education,), GSM-R voor hogesnelheidstreinen, Digital Oilfield en Smart Grid.

Heeft u vragen over de producten en oplossingen van Huawei? Wij beantwoorden ze graag voor u.