Home > Koning & Hartman > Leveranciers > Güntermann & Drunck

Güntermann & Drunck

Güntermann & Drunck levert een breed aanbod aan K(eyboard)V(ideo)M(ouse)-switches en -extenders voor professionele applicaties. De oplossingen van Güntermann & Drunck worden gebruikt in 7x24 uurs omgevingen in industriële controlrooms voor (petro)chemische en offshore industrie en scheepvaart. Ook worden de KVM-switches en KVM-extenders gebruikt in meldkamers, dealingrooms voor verkeersmanagement en broadcastapplicaties.

KVM-switches geven een gebruiker de mogelijkheid om middels één toetsenbord/monitor/muis-combinatie verschillende PC’s en workstations selecteren.
KVM-extenders zorgen ervoor dat u vanaf bijv. een industriële controlroom kunt werken op een workstation dat zich fysiek in een andere (schone en veilige) omgeving bevindt.  
KVM-matrixswitches waarborgen complexe KVM-configuraties met meerdere gebruikers en een groot aantal workstations en servers of afstand.

Meer weten over de producten van Güntermann & Drunck? Bekijk het volledige aanbod in onze webshop.

 

Bent u op zoek naar een specifieke KVM-oplossing of heeft u vragen over de producten van Güntermann & Drunck? Neem contact met ons op!