Comtrol

Comtrol is expert op het gebied van “device connectivity” en voorziet in een breed scala aan industriële netwerkproducten, seriële device servers en Ethernet Gateways met support voor Profinet en Modbus.

Comtrol kent drie hoofdgroepen aan oplossingen:

Comtrol RocketPort – Multiport Seriele kaarten vergroten de mogelijkheid om het aantal seriële devices dat kan worden aangesloten op een PC. Een grote diversiteit aan oplossingen met een uit een lopende variatie aan het aantal poorten en interfaces, al dan niet voorzien van een overspanningbeveiliging en als rackmount uitvoeringen. Altijd een oplossing beschikbaar die in uw behoefte voorziet.

Comtrol RocketLinx – Industriele Ethernet Switches voor veel eisende applicaties. De switches zijn uitermate geschikt in applicaties waar een groot temperatuur bereik noodzakelijk is, de switch is ondergebracht in een robuuste behuizingen   en waarbij een hoge prestatie en betrouwbaarheid belangrijk zijn  o.a.: Verkeer & transport,  energie opwekking, industriële automatisering, beveiliging en camera toezicht.

Comtrol Device Master –Industrial Ethernet Gateways speciaal ontwikkeld voor PLC naar device connectivity.   De DeviceMaster UP kent EtherNet/IP, Modbus/TCP, Modbus RTU/ASCII en PROFINET interfacing voor een grote variëteit aan randapparatuur.  Deze specificaties vereenvoudigen de koppeling van apparaten als barcode scanners, RFID lezers, vision systems, printers, encoders en sonsoren met PLCs.

De oplossingen van Comtrol worden veelvuldig toegepast bij projecten in de industrie, security, energie opwekking, traffic en broadcast. De producten van Comtrol: 'oplossing met een focus op het behalen van uw productie/business doelstellingen'.