Home > Koning & Hartman > Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk onderdeel van onze interne bedrijfsvoering. We besteden veel aandacht aan goed werkgeverschap, actief milieubeleid, het verminderen van energiegebruik en het steunen van maatschappelijke initiatieven. Daar waar mogelijk gebruiken we duurzame goederen en leveren we duurzame oplossingen.

Ook industriële oplossingen kunnen groen zijn. Koning & Hartman helpt bedrijven die op zoek zijn naar duurzaamheid ten aanzien van hun eindproducten. Onze consultants hebben ruime ervaring met duurzame projecten. Voorbeelden zijn CO2- en energiebesparende trajecten bij Mora, Ericsson en bij diverse water- en hoogheemraadschappen.

Kernpunten duurzaam ondernemen Koning & Hartman:


-    Goed werkgeverschap
-    Het gebruik van duurzame goederen
-    Het leveren van duurzame oplossingen
-    Support aan goede doelen
-    Verminderen van energieverbruik
-    Vergroenen van ons wagenpark

Informatie over duurzaam ondernemen

Koning & Hartman is sinds 2013 lid van het MVO-Register (voorheen FIRA). De Stichting MVO-Register is een onafhankelijk verificatiebureau dat duurzaamheidsinformatie van bedrijven toetst op betrouwbaarheid. Het digitale FIRA Platform koppelt ondernemingen die duurzaam willen inkopen aan potentiële leveranciers door duurzaamheidsprestaties inzichtelijk te maken.Koning & Hartman is geregisteerd deelnemer van ICT Milieu en WeCycle:
Klik op onderstaande logo's voor meer informatie.