Home > Koning & Hartman > Case actueel > Alle > Case Study: Succesvolle verhuizing communicatiesysteem van openbaar vervoer bedrijf HTM

Case Study: Succesvolle verhuizing communicatiesysteem van openbaar vervoer bedrijf HTM

Onlangs gaf HTM Personenvervoer BV ons de opdracht om hun communicatiesysteem, de zogeheten Switch, te verhuizen en weer in werking te stellen op een nieuwe locatie. Een risicovol project omdat het openbaar vervoer in Nederland zonder een werkend communicatiesysteem niet mag rijden.

Na een uitgebreide voorbereiding vond in augustus 2011 de daadwerkelijke verhuizing plaats. Nadat de laatste tram en bus in de regio Den Haag binnen reden, werd in de nacht van zaterdag 6 augustus de Switch uitgeschakeld en de 4 apparatuurkasten verhuisd.

Gezien het grote risico heeft Koning & Hartman veel tijd besteed aan de voorbereiding. Ook Motorola was aanwezig voor on-site support.

Koning & Hartman heeft zonder problemen de Switch naar de nieuwe locatie verhuisd en weer in de lucht gekregen. Alles is daarbij precies volgens het draaiboek verlopen. HTM is dan ook zeer te spreken over de prestaties van het Koning & Hartman team. Onze engineers waren, mede door wat complicaties buiten het projectkader, in totaal 18 uur lang op locatie om het project tot een goed einde te brengen.

Als specialist op het gebied van (tele)communicatiesystemen in Koning & Hartman u graag van dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.