Home > Koning & Hartman > Case actueel > Alle > Case Study: Comfort voor dieren, mede mogelijk gemaakt door Koning & Hartman

Case Study: Comfort voor dieren, mede mogelijk gemaakt door Koning & Hartman

Automatische rolgordijnen en ventilatie van dierenstallen, aangestuurd door Panel PC’s in combinatie met voedingen van MeanWell.

In 2010 ontving Koning & Hartman een eerste bestelling en al snel groeide deze relatie uit tot een business op basis van jaarafroep-orders. Inmiddels zijn er al bijna 150 Panel PC’s besteld die dienst doen als interface. De geleverde voedingen van MeanWell verzorgen de aansturing van de automatische rolgordijnen en de ventilatie in de dierenstallen.

De juiste oplossing
De keuze voor het merk en toestel is genomen door de klant. Hierna zijn de technical consultants van Koning & Hartman aan de slag gegaan om het systeem vorm te geven en zo exact te laten voldoen aan de wensen van de klant. Zo voldoet het toestel niet alleen aan de eis dat het in diverse temperaturen probleemloos moet werken, maar is het ook zeer kostenefficiënt door gebruik van ARM, CPU en Microsoft WinCE 5.0.

De opzet is om het toestel op lange termijn te blijven leveren, wat betekent dat een analyse van release date vs. End-of-Life van zeer groot belang is. Bovenop de levering van de toestellen biedt Koning & Hartman extra service in de vorm van voorraadbeheer, assemblage en zending op afroep. Door nieuwe afroeporders nauwgezet op te volgen wordt de continuïteit van leveringen gegarandeerd.

Benieuwd naar de Panel PC's die in deze oplossing zijn gebruikt? U vindt ze in onze webshop.

 


Als u meer wilt weten over wat we voor u kunnen betekenen, neemt u vandaag nog contact met ons op.