Home > Koning & Hartman > Case actueel > Alle > Case Study: Buitenkamp

Case Study: Buitenkamp

De achtergrond:
Buitenkamp B.V. is sinds jaar en dag een belangrijke speler op het gebied van flexibele inzet van mobiele pompinstallaties. De meeste van haar installaties verhuurt Buitenkamp B.V. bij grote bouwprojecten, oppervlakte- en rioolwaterprojecten en/of calamiteiten. Het probleemloos functioneren van deze pompinstallaties, vaak onder uitzonderlijke omstandigheden, is van cruciaal belang. Kennis van zaken en het direct over de juiste oplossing kunnen beschikken zijn de sleutels tot het succes van Buitenkamp B.V.

Om tot een optimale mix van flexibiliteit en betrouwbaarheid te komen worden de installaties geheel door Buitenkamp B.V. in eigen huis ontworpen, gebouwd en getest. Uniek is het volledig modulair opgebouwde systeem, bestaand uit een slim opgebouwde container, een PLC-besturing een een flexibel aantal frequentiegeregelde pompaandrijvingen. Door deze constructie is de juiste configuratie altijd voor handen. Buitenkamp B.V. vertrouwt daarbij op de kwaliteit van de producten van Mitsubishi: de besturingscontainers zijn uitgerust met de FX3U PLC's, E1000 HMI's en daaraan gekoppelde FR-F700 frequentieregelaars tot maximaal 400kW.

Hoe Koning & Hartman het verschil maakt:

Elk project is uniek en vereist vaak het uiterste van de toegepaste apparatuur. Bij Buitenkamp vertrouwt men op de topkwaliteit van de producten van Mitsubishi Electric en de technische expertise van Koning & Hartman.

Koning & Hartman is als leverancier van Mitsubishi Electric nauw betrokken vanaf het beginstadium. Tot op de dag van vandaag ondersteunt Koning & Hartman, waar nodig tot in detail, bij de realisatie van nieuwe oplossingen.

Jan Hemssems, Hoofd Techniek bij Buitenkamp B.V., is zeer te spreken over de onderlinge samenwerking. "Wanneer Koning & Hartman samen met ons werkt aan een nieuwe oplossing, weten we zeker dat we kunnen bouwen op hun kennis en dat het eindproduct doet waar het voor bedoeld is. Samen met de betrouwbare componenten van Mitsubishi Electric past dit exact in onze bedrijfsfilosofie".