Home > Koning & Hartman > Case actueel > Alle > Case Study: uitdagend DAS Netwerk voor Greenyard België

Case Study: uitdagend DAS Netwerk voor Greenyard België

Greenyard’s Prepared divisie(voormalig Noliko) is een sterk groeiend, internationaal actief voedingsbedrijf dat groenten en fruit verwerkt en kant-en-klare voedingen bereidt. Voor de in 2016 in gebruik genomen magazijnen van Greenyard  met een oppervlakte van 10.000m2 in Bree was er behoefte aan verplichte indoordekking conform ASTRID.

Tijdens de bouwaanvraag van het nieuwe pand had de ASTRID Veiligheidscommissie bepaald dat indoordekking verplicht aanwezig moet zijn in de magazijnen. Koning & Hartman is vervolgens uitgenodigd om een dekkingsmeting te verrichten en uiteindelijk gekozen om de indoor dekking te verzorgen.

Koning & Hartman heeft in deze situatie gekozen voor de betrouwbaarheid van een DAS netwerk. 

Het aanbrengen van de antennes in de magazijnen was een behoorlijke uitdaging, aangezien er met hoogwerkers tussen de vele stellingen gewerkt moest worden. De pick-up antenne was de volgende uitdaging; hierbij werd gekozen voor plaatsing op een naastgelegen pand, dat hoger was gelegen waardoor een optimaal signaal kon worden opgehaald. De installatie ter plaatse van het eerste magazijn werd door Koning & Hartman in de zomer van 2016 uitgevoerd.

Na goedkeuring door ASTRID is het bijbehorende conformiteitsrapport afgeleverd. Op dit moment is Koning & Hartman ook bezig met de aanleg van een DAS netwerk in het tweede magazijn.

Greenyard Prepared is zeer tevreden over de samenwerking met Koning & Hartman en de korte doorlooptijd van het project.

Meer informatie over indoor dekking conform ASTRID? Kijk dan op onze
speciale Belgische website over de wet- en regelgeving rondom indoor dekking.

Meer weten over indoor dekking?

Bel ons !
BEL: +31 (0)20 587 76 00