Home > Koning & Hartman > Case actueel > Alle > Case Study: Rijnstate Ziekenhuizen altijd bereikbaar dankzij engineer van Koning & Hartman

Case Study: Rijnstate Ziekenhuizen altijd bereikbaar dankzij engineer van Koning & Hartman

Rijnstate, een ziekenhuisorganisatie in de regio Arnhem, Rheden en De Liemers, streeft ernaar om mensen persoonlijk te begeleiden bij het verbeteren, herstellen en behouden van hun gezondheid. Het ziekenhuis werkt intensief samen met andere partners, binnen en buiten het ziekenhuis, om hun zorg continu te verbeteren. Voor het uitvoeren van Alcatel werkzaamheden in het telefonieplatform van het ziekenhuis is een engineer vanuit Koning & Hartman Professional Services één dag in de week werkzaam bij Rijnstate. 

De medewerkers van het telefonieplatform van het Rijnstate ziekenhuis zijn verantwoordelijk voor het ontvangen en behandelen van alle inkomende oproepen. Hiervoor maken zij gebruik van Alcatel toestellen met Automated Call Distribution (ACD), een telefoonsysteem dat inkomende telefoongesprekken gelijkmatig verdeelt over meerdere telefoontoestellen in het telefonieplatform. De medewerkers van het telefonieplatform beschikken echter niet over de volledige kennis voor wat betreft de functionaliteit van het toestel, waardoor er vraag was naar een engineer met ACD callcenter ervaring. Een ervaren engineer vanuit Koning & Hartman Professional Services, is het team daarin komen versterken. 

De engineer zorgt ervoor dat alle nodige Alcatel werkzaamheden uitgevoerd worden en dat er voldoende backup's gewaarborgd zijn voor het geval er defecten optreden. Door zijn wekelijkse aanwezigheid bij het team worden o.a. storingen opgelost, alarmen gecheckt en worden technische ontwerpen bijgewerkt. Verder helpt hij de agenten met het bijwerken en inspreken van 'voiceguide' teksten en geeft hij ze uitleg over de mogelijkheden van de toestellen. Daarnaast helpt hij mee met een project waar bij wordt nagedacht over een nieuwe werkwijze of oplossing voor het vergroten van de klanttevredenheid van het ziekenhuis. 

Meer weten?
Benieuwd naar wat de engineers van Koning & Hartman voor u kunnen betekenen? Lees hier meer over de mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met ons op