Home > Koning & Hartman > Case actueel > Alle > Case Study: Waterschap Rivierenland

Case Study: Waterschap Rivierenland

In juli 2008 heeft Waterschap Rivierenland (WSRL) middels een iPA-tender twee percelen in de markt gezet. Aan de hand van functionele criteria zijn de technische en economische oplossingen voor de SCADA-omgeving in perceel vijf en de PLC-omgeving in perceel vier in kaart gebracht.

Doel van de aanbesteding is het vervangen van alle automatisering hardware en software.

Koning & Hartman is al jaren een vertrouwd gezicht in de wereld van het water en het watermanagement, zowel bij waterschappen als bij drinkwaterproductiebedrijven. Als geen ander weten de Koning & Hartman consultants, projectmanagers en engineers wat er nodig is om in deze wereld succesvolle projecten te realiseren en nuttige producten te introduceren.

In november 2008 werd duidelijk dat Koning & Hartman voor beide percelen als nummer één uit de tender kwam. Sindsdien is de samenwerking tussen Koning & Hartman en WSRL zeer vruchtbaar gebleken. WSRL heeft via haar iPA-pilot kunnen aantonen dat de gekozen werkwijze met betrokken partijen succesvol en kostenbesparend werkt. De komende jaren worden er 40 rioolwaterzuiveringen (RWZI) en 180 rioolgemalen (RG) uitgerold via de iPA standaard.

Onze consultants maken voor WSRL het verschil door hun ruime ervaring in watermanagement. Ze denken vooruit en bieden de juiste concepten en kennis aan. Daarnaast heeft Koning & Hartman een uitstekend aanbod aan SCADA hard- en software en PLC’s.

Koning & Hartman onderscheidt zich van andere bedrijven in het feit dat wij onze klanten het hele scala van diensten als advies en ontwerp tot technische oplossingen, producten, inbedrijfstelling en beheer kunnen bieden. Met andere woorden een integrale diensten- en productenportfolio voor een integrale aanpak van uw project of probleem.