Home > Koning & Hartman > Beurzen & Congressen > Machinebouw 2018

Machinebouw 2018

Datum: 6-12-2018     Tijd: 09:30 uur     Locatie: Congrescentrum 1931, Oude Engelseweg 1, 5222 AA Den Bosch

Eind datum: 6-12-2018     Tijd: 17:30 uur     

Op donderdag 6 december 2018 staat het 1931 Congrescentrum in het teken van het Machinebouw event, de beurs voor machinebouwers, OEM'ers en producerende bedrijven uit de Benelux.

Tijdens het event bieden de experts van Koning & Hartman op de stand en tijdens een lezing een blik in de toekomst van connected robots in de machinebouw.  

De connected robot anno 2018: hoe intelligent is de industriële robot nu echt? 
Verregaande digitalisering transformeert de industrie. Voorheen werden robots voornamelijk ingezet voor het uitvoeren van repetitieve taken. De industrie van vandaag de dag vraagt echter om steeds flexibelere, intelligente en verbonden robotsystemen. Deze systemen zorgen niet alleen voor geautomatiseerde processen, maar ook voor verbeterde productiviteit en efficiëntie. Hoe integreert u deze slimme robots in uw systeem en wat doet u met de data die ze genereren? En hoe beheerst u de verbonden sensoren en software?

Koning & Hartman ontvangt u graag persoonlijk op het Machinebouw Event. U kunt zich vanaf september gratis registreren voor de beurs via onderstaande button. 

Aanmelden 

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.