Home > Koning & Hartman > Bedrijven

Bedrijven

Wilt u processen optimaliseren, een project uitrollen of een lijnfunctie opvullen zonder daar iemand vast voor in dienst te nemen? De expertise van onze Young Professionals biedt u vanuit een flexibele schil een oplossing voor al uw uitdagingen.

Waarom de Young Professionals van Koning & Hartman?
Onze Young Professionals hebben een strenge selectieprocedure doorlopen waardoor u gegarandeerd hoge kwaliteit in huis haalt. De Young Professionals volgen een tweejarig traject bij Koning & Hartman met verschillende trainingen, projecten en verantwoordelijkheden. Onze Young Professionals hebben een prestatiegerichte mentaliteit, durven de 'waarom-vraag' te stellen en zijn in staat om uw uitdagingen te vertalen in concrete oplossingen. De Young Professionals doen bij ons werkervaring op, wij begeleiden, trainen en coachen de talenten en u pakt de voordelen. Een bijdrage leveren aan uw ambities is de uitdaging van onze talenten!

Voordelen voor uw organisatie:
• Kennis en uitstekende vaardigheden dankzij trainingen als Prince2, Lean Six Sigma, ITIL en management en persoonlijke effectiviteit
• Aantrekkelijk Young Professionals tarief
• Ruime keuze uit WO-afgestudeerden met diverse achtergronden en expertises
• Volledige mobiliteit door heel Nederland
• Intensieve begeleiding door onze ervaren Consultants
• Mogelijke overname van een Young Professional na afronding van het tweejarig programma

Onze Young Professionals zijn onder andere inzetbaar op de volgende gebieden:
• Project Management
• Business Development
• Innovatie (Smart / IoT)
• Business Analystics
• Proces optimalisatie

Meer informatie?
Wij vertellen u graag geheel vrijblijvend meer over ons Young Professionals Programma. Ontdek hoe gemakkelijk het is om vanuit Koning & Hartman toegang te krijgen tot ambitieuze talenten die een wezenlijke bijdrage leveren aan uw organisatie. 

Wilt u kennis maken met één van onze Young Professionals? Zij stellen zich graag aan u voor! Neem contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken

Meer lezen?
Wekelijks bloggen onze Young Professionals over hun ervaringen en dagelijkse activiteiten. Op de Young Professionals Blog krijgt u een kijkje in de werkzaamheden en uitdagingen die het programma met zich meebrengt. Hier treft u ook een overzicht van onze huidige trainees en hun achtergrond. Lees hier de blog.

Wij hechten ook veel waarde aan de ervaringen van onze opdrachtgevers. Lees hier over onze ervaringen en referenties van voorgaande projecten.

Onze Referenties:
"Als je al wat langer in hetzelfde vakgebied zit, wil je nog wel eens minder kritisch zijn. Door de vragen die de Young Professionals stellen, word ik zelf ook weer op scherp gezet. Young Professionals werpen een kritische blik op zaken die wij als vanzelfsprekend kunnen aannemen. Hierdoor word ik zelf ook weer kritischer." - Vestigingsmanager, Hytera.

"Zelf komen we vaak niet aan verbeterslagen toe omdat de operationele dingen veel aandacht vragen. Dit was de kans om iemand te betrekken en met een frisse blik te kijken hoe we dingen aan het doen zijn en hoe die beter zouden kunnen." - Head of Delivery, Nedap.

"De nieuwe generatie medewerkers hebben een frisse en andere kijk op dingen, vergeleken met mensen die al langer in het arbeidsproces zitten. Daarom heb ik ervoor gekozen om drie Young Professionals aan mijn team toe te voegen." - Projectmanager, Hytera.