Home > Koning & Hartman > Acties & Promoties > Extra garantie Mitsubishi frequentieregelaars

Extra garantie Mitsubishi frequentieregelaars

Koning & Hartman, distributeur voor Mitsubishi Electric in de Benelux, biedt 3 jaar garantie op alle modellen uit de 700-serie van Mitsubishi frequentieregelaars. Dat betekent 2 jaar langer garantie op deze producten dan de standaard garantie van 1 jaar.

Koning & Hartman geeft deze extra lange garantie op Mitsubishi frequentieregelaars aan klanten en klanten van partners zoals Solar, Technische Unie, Ehrbecker Schiefelbusch, Onexis, MCA en Datapolis, zodat zij kunnen profiteren van optimale zekerheid.

Vanaf 1 oktober 2010 wordt een unieke code verstrekt om de Mitsubishi Electric frequentieregelaars te registreren. De extra garantie is kosteloos en gaat in na registratie (binnen 12 maanden na aanschaf) van de frequentieregelaar via deze website. Vul je gegevens, de unieke code, en datum van aanschaf in door te klikken op onderstaande button Garantie Aanvragen.

De verlengde garantie op de frequentieregelaars is in navolging van de drie jaar fabrieksgarantie die per april jl. mogelijk is op vijf andere productlijnen van Mitsubishi Electric. Na registratie van de Alpha XL, FX compact PLC, System Q, IQ platform en GOT HMI touch screens geldt al een garantieperiode van drie jaar.

Alle belangrijke informatie samengevat:

• Extra garantie op alle Mitsubishi Electric Frequentieregelaars uit de 700-serie
• Exclusief via levering door Koning & Hartman en groothandelspartners
• Extra zekerheid zonder extra kosten
• Aanmelden van Mitsubishi Electric Frequentieregelaars,
• Aanmelden van overige Mitsubishi Electric producten, www.meq3yearwarranty.com

Wilt u deze garantie aanvragen? Neem dan contact met ons op.