Home > Koning & Hartman > KH Academy > Workshop Windows® Embedded Standard 7 & Windows® Embedded 8 Standard

Workshop Windows® Embedded Standard 7 & Windows® Embedded 8 Standard

Locatie: Delft

Aanmelden

Snel op de hoogte van alle ins- en outs rond Windows® Embedded Standard 7 en Embedded 8 Standard? Schrijf u dan nu in voor één van onze Windows workshops. Tijdens deze workshops nemen onze productexperts u mee in de wereld van mogelijkheden die Windows® Embedded Standard 7 en Windows® Embedded 8 Standard bieden. 

Windows® Embedded
Tijdens deze interactieve workshops vertellen wij u alles over Windows® Embedded Standard 7 en Windows® Embedded 8 Standard. Beide besturingssystemen hebben hun voordelen en het ligt aan uw applicatie en wensen welk besturingssysteem het meest geschikt is. Onze black-belt gecertificeerde engineer beantwoordt al uw vragen en geeft u handvatten om naast de juiste keuze tussen de verschillende besturingssystemen te maken ook te zorgen dat u en uw collega's hier direct mee aan de slag kunnen.

Wat wordt o.a. behandeld tijdens deze workshop?
> Kennismaking met de Windows® Embedded familie
> Wat zijn Windows® Embedded Standard 7 en Windows® Embedded 8 Standard?
> Wat zijn de onderlinge gelijkenissen en de verschillen?
> Hoe werkt de toolkit?
> Hoe maak je een image?
> Waar moet de image aan voldoen?
> Hoe wijziging je bestaande image?

De workshops in Nederland vinden plaats op het kantoor van Koning & Hartman in Delft. Een routebeschrijving vindt u hier

Altijd op de hoogte?
Wij organiseren met grote regelmaat Windows Embedded Workshops. De data voor de eerstvolgende trainingen worden op korte termijn weer bekend. Stuur ons een mailtje met uw contactgegevens als u wilt dat wij u op de hoogte houden van aanstaande Windows Embedded Workshops & Seminars.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Stel een vraag

Er bestaat ook een uitgebreide, tweedaagse Windows® Embedded Standard 7 en Windows® Embedded 8 Standard training. Meer daarover leest u hier.

Aanmelden