Home > Koning & Hartman > KH Academy > Technovation Lab: de techniek achter KVM-over-IP™

Technovation Lab: de techniek achter KVM-over-IP™

Locatie: Delft
Datum: 17-10-2018 12:00 uur

Aanmelden

Het KVM portfolio van Guntermann & Drunck (G&D) bestond tot nu toe uit één KVM extender gebaseerd op KVM-over-IP™ technologie. Doormiddel van de integratie van een additionele ControlCenter-IP verandert de KVM-over-IP™ extender in een krachtige IP-KVM-Matrix. Terwijl de extender tot nu toe alleen als point-to-point oplossing voorhanden was, kan met de IP-KVM-Matrix elke aangesloten werkplek toegang krijgen tot elke computer binnen het KVM-over-IP™ netwerk.

Op
woensdag 17 oktober organiseert Koning & Hartman in samenwerking met G&D een gratis Technovation Lab over KVM-over-IP™. Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan deze technische kennissessie. De sessie is bedoeld voor eindgebruikers en integraters
 die voor controlrooms naast klassieke KVM switches/extenders hun mogelijkheden willen verbreden en verkennen met de inzet van KVM-over-IP™ oplossingen. 

KVM-over-IP™
Tijdens de Technovation Lunch Lab gaat Tim Farklas van G&D dieper in op de techniek achter de nieuwste KVM-over-IP™ oplossing. Er wordt dieper ingegaan op de maximale inzet van de KVM-over-IP™ matrix, de security aspecten, de video formaten en interfaces en de applicatie toepassingen en randvoorwaarden waaraan het netwerk moet voldoen.

Live demo
Ook zal Tim Farklas een demonstratie geven van de KVM-over-IP matrix oplossing, waarbij functies als Cross Display Switching en Scripting zullen worden getoond.

Netwerken
Na afloop van het Technovation Lab heeft u de mogelijkheid om direct vragen te stellen aan de specialisten van G&D en Koning & Hartman en kunt u netwerken met collega's uit de branche.  

Zien wij u op woensdag 17 oktober?
Meld u hier dan gratis aan voor deze lunchsessie.

Aanmelden 

Programma:
12:00 uur - Ontvangt incl. uitgebreide broodjeslunch
13:00 uur - Welkomstwoord door Peter Jansen van Koning & Hartman
13:10 uur - Introductie en algemene KVM ontwikkelingen
13:30 uur - G&D presentatie KVM-over-IP verzorgd door Tim Farklas van Guntermann & Drunck
14:15 uur - Live demo KVM-over-IP Matrix oplossing
15:00 uur - Hapje en drankje


Technovation Lab sessies

Onze Technovation Lab sessies zijn kennissessies waarop u met de specialisten en partners/leveranciers van Koning & Hartman en met collega's uit uw sector van gedachten kunt wisselen over verschillende oplossingen, uitdagingen en kansen. De Technovation Lab sessies worden met regelmaat georganiseerd, dus houdt onze website in de gaten.

Meer weten?
Meer informatie over onze Technovation Lab sessies of de KVM-oplossingen van G&D ? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Aanmelden