Home > Koning & Hartman > KH Academy > Frequentieregelaar Training (Basis)

Frequentieregelaar Training (Basis)

Locatie: Delft (NL) & Vilvoorde (BE)

Aanmelden

Meer weten over de werking en mogelijkheden van frequentieregelaars? Volg dan onze nieuwe Frequentieregelaar training. Onze experts brengen u in twee dagen volledig op de hoogte van de toepassingen van frequentieregelaars in de praktrijk.

Dag 1: Basis
Op de eerste dag van de trainingen behandelen we de basis van de aandrijftechnologie, programmering en parameterisatie van Mitsubishi frequentieregelaars door middel van praktische voorbeelden en een overzicht van de complete FR-familie. U leert welke applicatie wordt gebruikt voor welke frequentieomvormer. Ook leert u de praktische afhandeling van het bedieningspaneel op de frequentieomvormer en de inbedrijfstelling tool FR-Configurator. Na deze dag kunt u zelfstandig de eenvoudige inbedrijfstelling uitvoeren op de frequentieomvormen. 

Dag 2: Gevorderd

U wordt uitgebreide kennis bijgebracht van de programmering en parameterisatie van de Mitsubishi frequentieomzetters door middel van praktische voorbeelden. U krijgt een overzicht van de FR-familie en de exacte functies van de individuele stations, evenals uw communicatiemogelijkheden. Zo leert u hoe u de FR Configurator2 kunt gebruiken en hoe u de afzonderlijke frequentieregelaarfuncties kunt gebruiken. Na de workshop kunt u inbedrijfstelling uitvoeren op de frequentieomvormen, evenals de frequentieomvormerfuncties zo goed mogelijk gebruiken. 

Op onderstaande data worden de frequentieregelaar trainingen gegeven door Koning & Hartman in Delft (NL) en Vilvoorde (BE). De prijs van deze training is
€1000 p.p. (excl. btw).

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Jerry Melis 0622220318.

Aanmelden