Home > Koning & Hartman > KH Academy > Training: Data omzetten naar waardevolle informatie met ICONICS GENESIS64

Training: Data omzetten naar waardevolle informatie met ICONICS GENESIS64

Locatie: Delft of op locatie

Aanmelden

De behoefte om controle te hebben op de productieomgeving neemt steeds meer toe. Bedrijven zijn hierdoor bezig met ontwikkelingen op het vlak van Business Intelligence. Dat begint veelal met het verzamelen van data. Data op zichzelf zegt echter niets; om data om te zetten naar waardevolle informatie is een middel of tool nodig. Koning & Hartman levert hiervoor onder andere de oplossingen van ICONICS. Daarnaast biedt Koning & Hartman verschillende trainingen, waaronder de ICONICS GENESIS64 training.

Met behulp van de ICONICS GENESIS64 training leert u om de basis van ICONICS onder de knie te krijgen en bent u in staat om gebruik te maken van alle mogelijkheden die GENESIS64 u te bieden heeft. De training is geschikt voor alle professionals die aan de slag willen gaan met SCADA oplossingen. Voor deelname is geen voorkennis vereist.


Cursus omschrijving:
De GENESIS64 cursus duurt drie dagen en is ontwikkeld om u een goede kennis te geven van de GENESIS64. U werkt met de Workbench en configureert Dashboards met GraphWorX64. De belangrijke mogelijkheden worden behandeld zoals het beheer van projecten, data acquisitie, visualisatie en alarm management. Hands-on oefeningen leiden u door het configureren en veranderen van het HMI/SCADA platform. Specifieke GENESIS64 modules die gebruikt worden in deze cursus zijn: Workbench, GraphWorX64, AssetWorX, AlarmWorX64, TrendWorX64, Hyper Historian Express en ReportWorX Express.

Wat leert u tijdens deze cursus?
• Het maken van vrij configureerbare Dashboards beschikbaar via web browsers
• Het maken van visualisatie Displays, Templates en Smart Symbolen
• Het gebruik van de Workbench als de centrale projectmanagement omgeving om projecten te configureren en te beheren
• Configuratie van data acquisitie naar databases, web services, SNMP, BACnet, OPC en OPC UA
• Configuratie van de alarm server, alarm logger en alarm viewers
• Configuratie van de trend server, trend logger en trend viewers
• Gebruik van Global Aliasing in displays, alarmen en trends
• Het gebruik van Equipment-classes en de instantiatie van deze objecten in een Asset boomstructuur
• Het werken met Commando’s vanuit de Equipment- classes
• Het beveiligen van het systeem via de configuratie van de Security Server

Wilt u deze training volgen of heeft u vragen? Neem dan contact op met ons. In overleg bepalen wij een datum en locatie voor de training.
De prijs van deze training is € 1.200,- (excl. BTW)

Om de training te laten aansluiten bij de belevingswereld van de deelnemers is het mogelijk dat bedrijven documentatie en programma's beschikbaar stellen van hun eigen systemen, zodat de trainer die kan gebruiken in de training. 


Aanmelden