Home > Koning & Hartman > KH Academy > Training: Creëer uw eigen cloudomgeving in één dag

Training: Creëer uw eigen cloudomgeving in één dag

Locatie: Vilvoorde, België

Aanmelden

Hoe kan ik aan de slag met de voordelen van IoT en Fog Computing? Ontdek de toolkit die het mogelijk maakt. 

Het Internet of Things (IoT) en Fog Computing bieden eindeloze mogelijkheden als het gaat om inzicht in uw processen en machines en kostenbewuster werken. Grote vraag is echter vaak 'waar te beginnen?'. Tijdens onze IoT & Fog Computing Training helpen onze experts u om hier een goede start mee te maken. 

In een uitgebreide, dagvullende training nemen we u mee in de wereld van IoT en Fog Computing. Van sensor tot en met cloud; na deze training kunt u direct concreet aan de slag. Dankzij de exclusieve IoT FOG Starterkit die u op deze dag ontvangt kunt u uw eigen devices en sensoren gaan koppelen om uw eigen Fog Computing omgeving te creëren en zo te profiteren van de kracht van de cloud. 

Direct aan de slag met de IoT FOG Starterkit

Dankzij een aantal gestandaardiseerde oplossingen wordt het mogelijk uw verschillende devices en sensoren die data genereren te koppelen en deze via de krachtige Nexcom NISE 50 PC te ontsluiten naar Azure, het cloudplatform van Microsoft.
 
De IoT FOG Starterkit bevat: 
• Een Nexcom Nise 50 Industrial PC
• ICONICS IoT Gateway Suite
• Temperatuur sensor
• Windows 10 IoT Enterprise
• 2 maanden Microsoft Azure consumptieWat leert u tijdens deze training?

In deze training ontvangt u de IoT FOG Starterkit en krijgt u een Microsoft Azure licentie voor de duur van twee maanden, om zo uw eerste IoT ideeën een vliegende start te geven! O.a. leert u:
• Het koppelen van de sensor aan de Nexcom Nise 50 Box PC
• Het ontsluiten van data via de ICONICS IoT Gateway Suite naar de IoT Hub
• Dataverwerking, opslag en het bouwen van dashboards in Azure

Trainingsdata
Wilt u deze training volgen? Stuur ons een mailtje met uw contactgegevens als u wilt dat wij u op de hoogte houden van aanstaande IoT & FOG Computing trainingen.


Voor de eerste 50 deelnemers geldt een exclusieve actieprijs van €380,- voor de IoT FOG Starterkit in combinatie met deelname aan de training (originele waarde Starterkit ca. €1500,-). 

*Als u zich inschrijft voor de training 'Creëer uw eigen cloudomgeving in één dag' dan gaat u automatisch akkoord met de aankoop van de IoT FOG Starterkit voor de actieprijs van €380,-. De betaling voor de IoT FOG Starterkit dient bij voorbaat te worden voldaan. U ontvangt de IoT FOG Starterkit tijdens de training. Lees hier alle aanvullende actievoorwaarden.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze productexperts

Aanmelden