Home > Consulting > Young Professionals

Young Professionals

Kennis is één van de belangrijkste speerpunten van Koning & Hartman. Het opleiden en begeleiden van jong talent speelt hierbij een belangrijke rol binnen onze organisatie. Vanuit die gedachte zijn we in 2011 gestart met het Koning & Hartman Young Professionals Programma. Zes jaar later zijn er ruim 50 Young Professionals ondergebracht bij onze eigen business units, klanten en partners, waar zij met hun gedrevenheid en frisse blik elke dag het verschil maken.

Kennis maken met het Young Professionals Programma? Schrijf je dan in voor onze YP Inhousedag!


Klik op bovenstaande afbeelding om deze in groot formaat te bekijken.

Het traject                          
In twee jaar tijd ontwikkel jij je als consultant in meerdere opdrachten met veel verantwoordelijkheden, waardoor je een steile leercurve ervaart. Je volgt gedurende deze twee jaar een intensief en interactief opleidingstraject en je hebt een persoonlijke coach uit het senior management of directie. Gedurende het traject bepaal jij samen met de manager van het Young Professionals Programma je eigen ontwikkelpad: doorgroeien naar een projectmanager, een breed inzetbare consultant of juist een specialist.

Ons aanbod                        
We investeren graag in onze professionals, dus ook in jouw persoonlijke ontwikkeling en opleiding. In de twee jaar dat je als Young Professional aan het werk bent, volg je daarom allerlei trainingen en vak gerelateerde cursussen. Denk bijvoorbeeld aan:
• Prince2
• Data Analyse
• ITIL
• Lean Six Sigma
• Denktank
• Trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling

Verder kom je te werken in een enthousiaste groep Young Professionals die ook buiten het werk goed met elkaar omgaan, elkaar stimuleren en voorzien van positieve feedback. Last but not least krijg je een vast contract, marktconform salaris, een leaseauto, laptop en smartphone tot je beschikking!

Jouw profiel

• Recent afgestudeerd WO talent 
• Maximaal één jaar werkervaring
• Diverse studieachtergronden mogelijk
• Aantoonbare affiniteit met IT 
• Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal
• Commerciële werkervaring
• Extra curriculaire activiteiten
• Resultaatgericht, analytisch, positief kritisch, daadkrachtig, ondernemend, flexibel

Solliciteren?
De selectieprocedure voor ons Young Professionals Programma is veranderd; je kunt nu op elk moment solliciteren

Solliciteer nu naar een plaats in ons Young Professionals Programma! 

Voor vragen kun je ons altijd een mailtje sturen of bellen met Judah van Wees (Recruitment), telefoonnummer 06 - 53 34 66 76.

Benieuwd naar de ervaringen van onze Young Professionals?
Lees ze op de Young Professional Blog.

Interesse in een Young Professional?

Bent u benieuwd naar wat onze Young Professionals voor uw organisatie kunnen betekenen? Ontdek op onze 'Bedrijven'-pagina wat de mogelijkheden en voordelen zijn van de Young Professionals van Koning & Hartman.

Voor vragen over ons Young Professionals Programma geldt dat u altijd contact met ons op kunt nemen.

 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanHoe kunnen onze Consultants voor u het verschil maken? Neem contact met ons op!

Bel ons !
BEL: +31 (0)20 587 76 00

Case Study: Bedrijfssysteem op maat

Door grote groei was er bij Tibosch Optical Fiber behoefte aan meer structuur in de werkprocessen. Dankzij één van onze Young Professionals is er, in samenwerking met een software developer, een bedrijfssysteem op maat gemaakt en geïmplementeerd, waardoor er weer overzicht is over de verschillende projecten en de processen beter beheerd kunnen worden. Meer info