Home > Consulting > Smart Industry & Factory Automation > Smart Industry Technovation Labs

Smart Industry Technovation Labs

Koning & Hartman organiseert diverse Smart Industry Technovation Labs: kennissessies met een select aantal deskundigen uit de markt; o.a. Plant, Operations, Technology en IT-Managers, maar ook Data Scientists, CEO's en CFO's. Het doel van de Technovation Labs is om tijdens een inhoudelijke discussie kansen en uitdagingen te bespreken op het gebied van Smart Industry. Maar uiteraard ook om kennis te delen en te netwerken met diverse partijen. Gedurende deze Technovation Labs faciliteert Koning & Hartman kennisdeling, een leerproces tussen verschillende beslisnemers uit de industrie of waterwereld. Tijdens deze Technovation Labs delen wij uiteraard onze visie, maar worden verschillen problemen vanuit de klanten ter discussie gebracht.

Link Magazine besteedt regelmatig aandacht aan de Technovation Labs. In de volgende artikelen uit Link Magazine kunt u teruglezen hoe de verschillende sessies tot op heden verlopen zijn:
Communicatie & Analytics 
Sociale Innovatie 
Beginstappen, businessmodellen en blockchains 
Onderhoud aan het businessmodel
Slimmer met Excel werken of mueslireepprinters gaan leveren? 
Zijn bedrijven klaar voor Smart Industry? 
Nieuwe businessmodellen voor bloempotten 

Een overzicht van de deelnemers van de vorige Technovation Lab vindt u terug in dit overzicht (PDF).

Welke thema's werden/worden behandeld op de Technovation Labs?

 Datum Thema  Achtergrond
Juni & Juli '15 KH Information Server De KH Information Server ligt aan de basis van Smart Industry. Hoe formuleren we de methodologie? Wat zijn specifieke eigenschappen van de KHIS die de meeste toegevoegde waarde leveren?
Nov. & Dec. '15 Smart Industry & IoT Hoe wordt het bedrijfsleven beïnvloed door IoT en wat is de visie van Koning & Hartman hier op?
Feb. & Mrt. '16 Smart Industry & Advanced Analytics Smart Industry biedt enorme kansen voor de industrie - veelal in de basis met acquisitie, verwerking en analyse van data. Een gekoppeld productieproces met een digitale stroom van informatie is het gevolg. Wat zijn de concrete stappen om een roadmap naar Smart Industry op te bouwen?
Mei '16 Smart Industry in de breedte Smart Industry, van beginstappen tot sociale innovatie, business modellen en blockchains
Aug. & Sept. '16 Smart Industry & Predictive Maintenance Kunnen zelflerende modellen stilstand van machines voorspellen op basis waarvan onderhoud kan worden ingepland? Wat is daarvan de business case en hoe werkt Machine Learning?
Jan. '17 Smart Industry Maturity Curve Welke stappen zet een organisatie die Smart Industry omarmt en data-gedreven wil gaan opereren? Voorbeelden en business cases komen ter sprake om het vanuit de praktijk toe te lichten en inzichtelijk te maken. 
Jan. '17 Smart Industry & Big DataHoe wordt big data ingezet en gebruikt om competitief voordeel te behalen in het bedrijfsleven? Business cases worden gebruikt om de mogelijkheden te illustreren.
 Feb. '18Smart Industry & Smart Water Is de watersector klaar voor Smart Industry? Met welke uitdagingen hebben ze te maken? En hoe kunnen deze worden omgezet in kansen?


Aanwezig zijn bij één van onze aanstaande Technovation Labs?

Laat het weten via deze link.

 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanMeer weten over Smart Industry en Internet of Things?

Bel ons !
BEL: +31 (0)20 587 76 00